A transznemű diákok igényeire szabta 650 éves öltözködési szabályzatát a Cambridge-i Egyetem egyik kollégiuma.  Tovább »

Angol nyelvvizsgát szeretnétek tenni, de még nem döntöttétek el, melyiket válasszátok?  Tovább »

Minden ötödik hallgató mentális problémákkal küzd a világ legjobb egyetemei közé tartozó Oxfordon és Cambridge-en.  Tovább »

Szeretnétek megtudni, milyen szinten álltok angolból? Próbáljátok ki a Cambridge English angoltesztet ingyen, online.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Könyvbe rejtett csokoládét talált az egyik dolgozó a Cambridge-i Egyetemhez tartozó, kizárólag nőket oktató Newnham...  Tovább »

Egy huszonéves cambridge-i aktivistát akart téglaként felhasználni a brit rendőrség, ő azonban rejtett kamerával...  Tovább »

Közzétette a felvételi vizsga néhány kérdését a Cambridge-i Egyetem műszaki tanszékének vezetője - írja a Telegraph.  Tovább »

Bár az Oxford és a Cambridge - vagyis az Oxbridge - világklasszis oktatást nyújt a hallgatóknak, ugyanezt más...  Tovább »

Szívesen tanulnátok valamelyik külföldi vezető egyetem mester- vagy doktori képzésén, de a családi büdzséből nem tudjátok fizetni a tandíjat?  Tovább »

TOEFL, IELTS vagy TOEIC nyelvvizsgára készültök, de szeretnétek megspórolni a magánórák vagy a nyelviskolai tanfolyam árát?  Tovább »

Átlagosan évi 250 ezer fontot, vagyis 92 millió forintot keresnek a legjobb brit egyetemek vezetői, miközben sok...  Tovább »

Oxfordi diadal született Oxford és Cambridge egyetemeinek vasárnap megrendezett hagyományos londoni evezősversenyén.  Tovább »

Az oxfordi csapatot erősítő Novák Mariann lett az első magyar győztes vasárnap az Oxford–Cambridge-evezősviadalon.  Tovább »

Több mint százhatvan cambridge-i hallgató keresett magának "támogatót" az egyik amerikai társkereső oldalon 2012-ben.  Tovább »

Még soha nem volt ennyi jelentkező a két nagy brit egyetemen, az Oxfordon és a Cambridge-en, derül ki egy friss...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X