Közzétette a felvételi vizsga néhány kérdését a Cambridge-i Egyetem műszaki tanszékének vezetője - írja a Telegraph.  Tovább »

Bár az Oxford és a Cambridge - vagyis az Oxbridge - világklasszis oktatást nyújt a hallgatóknak, ugyanezt más...  Tovább »

Szívesen tanulnátok valamelyik külföldi vezető egyetem mester- vagy doktori képzésén, de a családi büdzséből nem tudjátok fizetni a tandíjat?  Tovább »

TOEFL, IELTS vagy TOEIC nyelvvizsgára készültök, de szeretnétek megspórolni a magánórák vagy a nyelviskolai tanfolyam árát?  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Átlagosan évi 250 ezer fontot, vagyis 92 millió forintot keresnek a legjobb brit egyetemek vezetői, miközben sok...  Tovább »

Oxfordi diadal született Oxford és Cambridge egyetemeinek vasárnap megrendezett hagyományos londoni evezősversenyén.  Tovább »

Az oxfordi csapatot erősítő Novák Mariann lett az első magyar győztes vasárnap az Oxford–Cambridge-evezősviadalon.  Tovább »

Több mint százhatvan cambridge-i hallgató keresett magának "támogatót" az egyik amerikai társkereső oldalon 2012-ben.  Tovább »

Még soha nem volt ennyi jelentkező a két nagy brit egyetemen, az Oxfordon és a Cambridge-en, derül ki egy friss...  Tovább »

Senkit nem lep meg, ha egy új felsőoktatási intézmény túloz a képzések minőségéről, az azonban ritkán fordul elő...  Tovább »

Fél év szabadságvesztésre ítélték pénteken Londonban a tavaszi Oxford-Cambridge evezős versenyt megzavaró ausztrál...  Tovább »

Az elsőéves hallgatók szexuális nevelésének érdekében a Cambridge gumióvszerrel látja el a diákokat: 60 darabot...  Tovább »

Huszonnyolc órával a szülés után államvizsgázott le egy 33 éves cambridge-i hallgató – írja a Daily Mail.  Tovább »

Nyelvvizsgára jelentkeznétek, de nem tudjátok, milyen feladatokra kell számítani, milyen szótárat lehet használni, és...  Tovább »

A Cambridge-nek sikerült megőriznie vezető helyét, az Oxford viszont rontott tavalyi eredményén – derül ki a 116 brit...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X