Nyelvvizsgára készülsz? Esetleg a diplomához kell gyorsan egy szakmai bizonyítvány?  Tovább »

Az Angliában élő magyar hallgatók és oktatók is üzentek a hazaiaknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megtalálták Kairó közelében annak az olasz diáknak a holttestét, aki tíz nappal ezelőtt tűnt el nyomtalanul az egyiptomi fővárosban - jelentette...  Tovább »

Az Emolument összeszedte, melyek a legjobban fizető gazdasági diplomák az angolszász világban, ha valaki pénzügyi területen helyezkedik el.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A University of Cambridge mérnöki fotópályázatára elképesztő alkotások érkeztek.  Tovább »

Egy 9 éves kislány jelentkezett a még meg sem hirdetett professzori állásra a világ egyik legjobb egyetemén. A gyerek Lego-ügyi kutató akart lenni.  Tovább »

A Quacquarelli Symonds (QS) évente összeállítja a világ legjobb egyetemeinek listáját.  Tovább »

Annyira elfajultak a beavató ceremóniák a University of Cambridge egyik kollégiumában, hogy az intézmény vezetése levélben figyelmeztette a...  Tovább »

Meghirdette a Cambridge-i Egyetem a magyar ösztöndíjprogramját, PhD-képzésre és mesterképzésre jelentkezhettek.  Tovább »

Zseniális eredményre jutottak a Cambridge kutatói. Üdv az evolúciós robotika világában.  Tovább »

Különös pályázatot írt ki a világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező egyeteme: legózásban, vagy legalábbis játékos tanulásban jártas...  Tovább »

A transznemű diákok igényeire szabta 650 éves öltözködési szabályzatát a Cambridge-i Egyetem egyik kollégiuma.  Tovább »

Angol nyelvvizsgát szeretnétek tenni, de még nem döntöttétek el, melyiket válasszátok?  Tovább »

Minden ötödik hallgató mentális problémákkal küzd a világ legjobb egyetemei közé tartozó Oxfordon és Cambridge-en.  Tovább »

Szeretnétek megtudni, milyen szinten álltok angolból? Próbáljátok ki a Cambridge English angoltesztet ingyen, online.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X