Még soha nem volt ennyi jelentkező a két nagy brit egyetemen, az Oxfordon és a Cambridge-en, derül ki egy friss...  Tovább »

Senkit nem lep meg, ha egy új felsőoktatási intézmény túloz a képzések minőségéről, az azonban ritkán fordul elő...  Tovább »

Fél év szabadságvesztésre ítélték pénteken Londonban a tavaszi Oxford-Cambridge evezős versenyt megzavaró ausztrál...  Tovább »

Az elsőéves hallgatók szexuális nevelésének érdekében a Cambridge gumióvszerrel látja el a diákokat: 60 darabot...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Huszonnyolc órával a szülés után államvizsgázott le egy 33 éves cambridge-i hallgató – írja a Daily Mail.  Tovább »

Nyelvvizsgára jelentkeznétek, de nem tudjátok, milyen feladatokra kell számítani, milyen szótárat lehet használni, és...  Tovább »

A Cambridge-nek sikerült megőriznie vezető helyét, az Oxford viszont rontott tavalyi eredményén – derül ki a 116 brit...  Tovább »

Vádat emeltek vasárnap a brit hatóságok az előző napi Oxford-Cambridge evezősversenyt teljes káoszba döntő ausztrál...  Tovább »

Egy vízbe ugrott tiltakozó miatt félbe kellett szakítani a két nagy múltú brit egyetem, Oxford és Cambridge...  Tovább »

Két és fél évre kitiltották az egyetemről azt a végzős cambridge-i diákot, aki félbeszakította David Willets...  Tovább »

Csalással vádolta meg az Oxford sportolóit a Cambridge díjlovagló csapata.  Tovább »

Nem győz bocsánatot kérni a Cambridge vezetősége, amiért tévedésből olyan diákoknak is elküldte az intézmény...  Tovább »

440 millió font értékben vásárolt részesedést a Tesco élelmiszerláncban a cambridge-i egyetemhez tartozó Trinity...  Tovább »

Lady Gaga művészetéből írja diplomamunkáját a patinás cambridge-i egyetem egyik végzős hallgatója.  Tovább »

Egészségi állapota nem tette lehetővé Stephen Hawking számára, hogy részt vegyen a hetvenedik születésnapja alkalmából...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X