Úgy tűnik, nincs megállás a nyári igazgatói kinevezések körüli balhék esetén. A legutóbbi botrány Biatorbágyon robbant ki.  Tovább »

A Vajda János Gimnáziumnál tüntettek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az utóbbi hetek botrányaira reagált a Klebelsberg Központ (KK).  Tovább »

Megkérdezik őket, majd teszik, amit jónak látnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar hallgatója a BKK e-jegyrendszerét feltáró 18 éves srác esete után nem akar a rendszert fejelsztő...  Tovább »

80 gyereknek még a 9-10. osztályos bizonyítványa is gyanús. Az érintett iskola tanárjai fizetést sem kaphattak már egy ideje.  Tovább »

A mindszenti férfi évek óta molesztál gyerekeket diákmunka címén.  Tovább »

Hétvégén írta meg a hvg.hu, hogy multicégek segíthetnek a fizetésképtelenné vált I Love Diákmunka iskolaszövetkezet bajba jutott diákjain.  Tovább »

Jókora ökörségek kerültek egy egyetemi tankönyvbe. Te milyen csillagjegy alatt szüretelsz gyógynövényt?  Tovább »

Levélcunamit zúdítottak a szakgimis érettségizők az eduline-ra, és egyáltalán nem boldogok a mai vizsgáktól.  Tovább »

Az elmúlt években zökkenőmentesen zajlott az érettségi, de nem mindig volt ez így - előfordult, hogy a tételek szivárogtak ki, máskor azzal...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a köznevelési törvény tervezett módosítása több ponton súlyosan sérti a leghátrányosabb helyzetben lévő...  Tovább »

Románia korrupcióellenes intézkedései - a várakozásokkal ellentétben - a legszegényebbeknek ártottak.  Tovább »

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola ellen indított összes nyomozást megszüntette a rendőrség. A rektor szerződése nyáron lejár, addig szabadságon lesz.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X