Felnőttképzés Eduline

Ennyit lehet keresni BKF-es diplomával, pályakezdőként

Elolvasom

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen átlagfizetésre számíthatnak a különböző egyetemek, főiskolák friss diplomásai. Hatodik rész: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola.

Felsőoktatás Eduline

Államvizsga tétel lett a botrányok miatt a BKV

Elolvasom

Túl sokszor szerepel mostanában a közlekedési vállalat a médiában, az ún „fekete címlap“ jelenléte kikezdi a vállalat hírnevét és az utasok bizalmát is – állítják kommunikációs szakemberek. Egyvalamire viszont biztosan jó volt az elmúlt évek vesszőfutása: a BKV önnálló tétel lett egy kommunkiációs főiskolán és ezzel olyan cégek mellé "zárkózott fel" mint például a Coca-Cola vagy a Mc Donald’s.

Közoktatás Eduline

BKF nyílt nap Kepes Andrással

Elolvasom

Idei utolsó nyílt napját rendezi meg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola február 7-én. A diákokkal közösen leforgatott vírusfilm, illetve a főiskola rádiójával közösen létrehozott műsorszámot követően ezúttal Kepes András íróval, televíziós műsorvezetővel színesítik a rendezvény programját.

Közoktatás Edupress

A BKF rendezi az év első nyílt napját

Elolvasom

Nyílt napot tart a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola január 5-én, ezzel nyitja meg a középiskolások előtt az új évet. A nyílt napon az érdeklődők mindent megtudhatnak a főiskoláról, a meghirdetett szakoktól kezdve a hallgatói juttatásokon át, a diákélet sajátosságáig.

Közoktatás Eduline

Vírusfilm a BKF nyílt napon – gerilláskodj Te is!

Elolvasom

Vírusfilmet készít a Budapest Kommunikációs és Üzleti Főiskola csapata a december 13-án megrendezésre kerülő nyílt napján, amelynek minden látogató szereplője lehet. Aki hallott már a gerillamarketing akcióról, tudja milyen izgalmas élmény. Akinek ismeretlen a fogalom, itt az idő, hogy képbe kerüljön. Ki tudja, még cél is lehet a marketingszakma.

Közoktatás Edupress

Kiosztották a diákcímlap-verseny díjait

Elolvasom

Nyolcadik alkalommal rendezett Diák-médiafesztivált a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) október 17-én. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF) rendezett eseményen Réz András esztéta hirdette ki a Címlap + Arc diáklap-szépségverseny győzteseit: felsőoktatási kategóriában a Műszaki Egyetemen kiadott KáTé, a középiskolás lapok közül pedig a pécsi Kredenc bizonyult a legjobbnak, a közönségdíjat pedig a BKF-es Komm kapta.

Közoktatás Edupress

Projektmenedzser képzés indul a BKF-en

Elolvasom

A pályázati időszak kezdetén, amikor ezermilliárdok válnak elérhetővé, és 200 fölé emelkedett a kiírások száma, nagy szükség van a villámgyors és életképes üzleti tervekkel álmodó és megvalósító szakemberekre - ezzel e megfontolással indít pláyázatíró képzést a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF).