A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) alapképzési szakos hallgatóinak 49 százaléka már főiskolás évei alatt munkát vállal, a dolgozó hallgatók 73...  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) minden második hallgatója tanulmányai mellett is dolgozik, 73 százalékuk a tanulmányaihoz kapcsolódó területen.  Tovább »

Hétszáz hallgató került be a Budapesti Gazdasági Főiskolára (BGF) az idei pótfelvételin, a legtöbben a Pénzügyi és Számviteli Karon kezdhetik meg...  Tovább »

Majdnem 4800 felvételiző került be a Budapesti Gazdasági Főiskolára (BGF)  – az idén a turizmus-vendéglátás, a...  Tovább »

(x)

Kőszegi innovációs kutatóbázis és tudásközpont

A kőszegi innovációs kutatóbázis és tudásközpont fejlesztése a Pannon Egyetem oktatási és kutatási hálózatának keretében” c. projekt zárása  Tovább »

Hányszor tudnák megtölteni a Papp László Sportarénát a BGF-es hallgatók? Ki raboskodott a külker épületében? Mi az a fészekrakás?  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola alapszakos hallgatóinak 49 százaléka már főiskolás évei alatt munkát vállal, a dolgozó hallgatók 72 százaléka...  Tovább »

Összesen 10 millió forint értékben támogattak 113 tehetséges önköltséges hallgatót a Budapesti Gazdasági Főiskola Biztos Jövő Ösztöndíjprogramján...  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF) végző fiatal diplomás munkavállalók csaknem felének már tanulmányai befejezése előtt van főállású...  Tovább »

Már jelentkezhettek a 2014. szeptemberében induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

4610 hallgatót vettek fel a Budapesti Gazdasági Főiskolára, az idén is a turizmus-vendéglátás, a pénzügy és...  Tovább »

Meglepetést okoztak a társadalomtudományi képzések az idei felvételin - viszonylag alacsony pontszámmal be lehetett jutni a legnépszerűbb...  Tovább »

Felsőoktatási tanulmányai mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) hallgatóinak 39 százaléka dolgozik, egyrészt...  Tovább »

A kereskedelemben és a vendéglátóiparban a vállalatok 92 százaléka foglalkoztat friss diplomásokat, jellemzően...  Tovább »

A célzott álláskeresés során nagyjából minden ötödik elküldött önéletrajzból lesz állásinterjú; a sikeres...  Tovább »

Megnyitották a Zöld Kampuszt Zalaegerszegen, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) Gazdálkodási Karán.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X