Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok?  Tovább »

Tavalyhoz képest duplájára nőtt azok száma, akik a teljes képzést külföldön végeznék el, vagy részképzésben utaznának külföldre – erre jutott a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A BGF ezentúl BGE, és az új névhez új címert is kapott az alkalmazott tudományok egyetemeként működő intézmény.  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) alapképzési szakos hallgatóinak 49 százaléka már főiskolás évei alatt munkát vállal, a dolgozó hallgatók 73...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) minden második hallgatója tanulmányai mellett is dolgozik, 73 százalékuk a tanulmányaihoz kapcsolódó területen.  Tovább »

Hétszáz hallgató került be a Budapesti Gazdasági Főiskolára (BGF) az idei pótfelvételin, a legtöbben a Pénzügyi és Számviteli Karon kezdhetik meg...  Tovább »

Majdnem 4800 felvételiző került be a Budapesti Gazdasági Főiskolára (BGF)  – az idén a turizmus-vendéglátás, a...  Tovább »

Hányszor tudnák megtölteni a Papp László Sportarénát a BGF-es hallgatók? Ki raboskodott a külker épületében? Mi az a fészekrakás?  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola alapszakos hallgatóinak 49 százaléka már főiskolás évei alatt munkát vállal, a dolgozó hallgatók 72 százaléka...  Tovább »

Összesen 10 millió forint értékben támogattak 113 tehetséges önköltséges hallgatót a Budapesti Gazdasági Főiskola Biztos Jövő Ösztöndíjprogramján...  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF) végző fiatal diplomás munkavállalók csaknem felének már tanulmányai befejezése előtt van főállású...  Tovább »

Már jelentkezhettek a 2014. szeptemberében induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

4610 hallgatót vettek fel a Budapesti Gazdasági Főiskolára, az idén is a turizmus-vendéglátás, a pénzügy és...  Tovább »

Meglepetést okoztak a társadalomtudományi képzések az idei felvételin - viszonylag alacsony pontszámmal be lehetett jutni a legnépszerűbb...  Tovább »

Felsőoktatási tanulmányai mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) hallgatóinak 39 százaléka dolgozik, egyrészt...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X