Összesen 10 millió forint értékben támogattak 113 tehetséges önköltséges hallgatót a Budapesti Gazdasági Főiskola Biztos Jövő Ösztöndíjprogramján...  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF) végző fiatal diplomás munkavállalók csaknem felének már tanulmányai befejezése előtt van főállású...  Tovább »

Már jelentkezhettek a 2014. szeptemberében induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

4610 hallgatót vettek fel a Budapesti Gazdasági Főiskolára, az idén is a turizmus-vendéglátás, a pénzügy és...  Tovább »

Meglepetést okoztak a társadalomtudományi képzések az idei felvételin - viszonylag alacsony pontszámmal be lehetett jutni a legnépszerűbb...  Tovább »

Felsőoktatási tanulmányai mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) hallgatóinak 39 százaléka dolgozik, egyrészt...  Tovább »

A kereskedelemben és a vendéglátóiparban a vállalatok 92 százaléka foglalkoztat friss diplomásokat, jellemzően...  Tovább »

A célzott álláskeresés során nagyjából minden ötödik elküldött önéletrajzból lesz állásinterjú; a sikeres...  Tovább »

Megnyitották a Zöld Kampuszt Zalaegerszegen, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) Gazdálkodási Karán.  Tovább »

Nyelvi és kulturális érdekességek, tőzsdeelemzés, valamint Viszockij különleges nyelvi és zenei világa várja egyebek...  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) salgótarjáni intézete már 2008-ban megszűnt volna, ha Salgótarján és Nógrád...  Tovább »

Legkésőbb 2015-ben megszűnik a salgótarjáni főiskola, mivel szeptembertől már nem indul új évfolyam az idén negyven...  Tovább »

Míg a vezető egyetemeken az önköltséges képzéseket is tömegével vállalják a hallgatók, addig a kisebb, vidéki...  Tovább »

Három főiskolával, illetve egyetemmel is tárgyalnak azért, hogy tovább működhessen a salgótarjáni főiskolai képzés...  Tovább »

Hiába csökkentette 95 százalékkal a gazdasági alapszakok állami ösztöndíjas férőhelyeinek számát a kormány, a Corvinus Egyetem és a Budapesti...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X