Jó ideig vissza nem térő alkalomról van szó.  Tovább »

Ha egyetemisták vagytok és albérletben laktok, esetleg megihletett ez az életforma, akkor ez a fotópályázat nektek szól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A hátrányos helyzetű, különös tekintettel a roma tanulók továbbtanulási esélyeinek növelése érdekében idén is ösztöndíj- és önköltség-támogatási...  Tovább »

Kezdeményezni fogják a teljes tankönyvellátás ingyenessé tételét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. De mikor lehet jelentkezni? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kötelező helyett ajánlott irodalomnak nevezik, nyári szünet helyett egész évre kiadják az olvasmányokat a békéscsabai tanárok.  Tovább »

A Független Diákparlament több okból is kifogásolja a döntést.  Tovább »

A CEU elítéli a Társadalmi nemek tanulmánya programok elleni szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyó támadásokat.  Tovább »

Iskolakezdés együtt! címmel hetedszer hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet ezer gyerek beiskolázásának támogatására.  Tovább »

Lássuk mennyire ismeritek a magyar tájszavakat. Eligazodnátok közöttük? Most kideríthetitek ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2017-es őszi érettségire - közölte oldalán az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő történelmi fogalmakat, meghatározásokat. Tíz meghatározás és tíz fogalom, nektek megvannak a párok?  Tovább »

Ideiglenes helyszíneken kell tanulniuk a pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola diákjainak szeptembertől, mivel elhalasztják a...  Tovább »

A 2018-19-es tanévre rendelt tankönyvek 62 százalékát már kiszállították az iskolákba, ez 7,5 millió kötetet jelent - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X