A Debreceni Egyetem kezdeményezi a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet egyetemi kórházzá alakítását.  Tovább »

Márciusra elkészül az új nemzeti alaptanterv (NAT) koncepciója, amelyet következő lépésként társadalmi egyeztetésre bocsát a szaktárca, és amelynek...  Tovább »

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) közös szakmai...  Tovább »

Az Állami Számvevőszék folyamatosan végzi a felsőoktatási intézmények ellenőrzését, melynek keretében a Magyar Táncművészeti Főiskola, a Pannon...  Tovább »

Végleg kivezetik a tartós tankönyveket az iskolák első és második osztályából – vette észre a Magyar Nemzet egy tegnap megjelent, az Emberi...  Tovább »

A veronai buszbaleset áldozatainak emlékére jótékonysági eset rendez március 6-án a Thália Színházban a Szinyei Merse Pál Gimnázium.  Tovább »

Túl kevés az oktatásra fordított pénz, kevés a matekóra, nincs egyensúly az iskolák autonómiája és elszámoltathatósága között - többek között ezek a...  Tovább »

Meddig lehet használni az őszi szemeszterben érvényesített diákigazolványokat?  Tovább »

Kolisnak lenni életforma: az ember többé-kevésbé ehető dolgot tud készíteni némi főtt tésztából, májkrémből, ketchupból és az otthonról hozott...  Tovább »

Ötvenezres nagyságrendben hozott gyerekeket elképzelhetetlen helyzetbe az oktatásirányítás az arrogáns, hozzá nem...  Tovább »

Átadták a Ments meg egy kertet!  Tovább »

Nem igazán hiszem el, hogy ezt az ügyet el lehet bukni – így reagált a Magyar Nemzetnek Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem EHÖK-elnöke arra, hogy...  Tovább »

Minden országgyűlési frakció támogatta a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítását - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi...  Tovább »

Februártól a TIT-TELC nyelvvizsgákon is bevezetik az újfajta értékelési rendszert.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X