Fontos információk a keresztféléves képzésekről: mennyit kell fizetni, ha több helyet szeretnétek megjelölni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Emlékeztek még a kötelező olvasmányokra? Lássuk, mennyire ismeritek fel a kevésbé meghatározó részekről őket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A társadalmi reprodukció alapvetően jellemzi a tanulást, továbbtanulást. Ugyanolyan szintű képzettséget szereznek a diákok, mint korábban szüleik.  Tovább »

Hány képzésre lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Egy Kamaszhíd nevű különleges könyvtár nyílt Gödöllői Városi Könyvtárban, ahol nem csak olvasni tudnak a diákok.  Tovább »

Már általános iskolában is rengeteget gyakorolják a diákok a ly és a j helyesírását. Lássuk, ez most nektek mennyire okoz gondot.  Tovább »

Mennyire vagytok otthon a művészettörténetben? Gyakran jártok múzeumba? Most kiderül, mindent tudtok-e a következő alkotásokról és alkotóikról.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2019 februárjában induló felsőoktatási képzésekre. De vajon változtak-e a pontszámítási szabályok?  Tovább »

Megjelent a HVG középiskolai rangsora, megkezdődött az őszi érettségi és a keresztféléves felvételi, és hivatalosan is vége a genderszaknak - ezek...  Tovább »

A vidéki gimnáziumok közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium és a miskolci Herman Ottó Gimnázium...  Tovább »

Ha kimozdulnátok a hosszú hétvége második felében, érdemes megnézni a múzeumok programjait is.  Tovább »

„Szó sincs arról, hogy az iskola vagy az állami intézményfenntartás működésképtelenné vált volna” – így reagált a Klebelsberg Központ arra, hogy...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Gyakran használtok idegen szavakat? Lássuk, tudjátok-e mit jelent a következő hét szó. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ha gazdasági képzésen tanultok, és elkélne némi segítség egy-egy tárggyal kapcsolatban, a következő kurzusok között nagy eséllyel találtok nektek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X