Hány pontot lehet veszíteni a közép- és emelt szintű magyarérettségin a csúnya írással? Utánajártunk.  Tovább »

A 2017-es tavaszi érettségi szezontól változik a középszintű magyarérettségi, a diákoknak több feladatot kell megoldaniuk. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Elfogták az egyetem volt adjunktusát, miután fegyvert tisztított az egyetem egyik épületében.  Tovább »

Megtartotta előadását a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban Áder János.  Tovább »

hirdetés

Uniós biztosokkal tárgyalt Michael Ignatieff, a Közép-európai Egyetem (CEU) elnök-rektora hétfő délután Brüsszelben.  Tovább »

Kedden tíz óra körül érkezik Áder János köztársasági elnök a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba órát tartani a klímapolitikáról.  Tovább »

"Bajszos szar" - valaki ezt írta fel a budapesti ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium előtti járdára és az úttestre - írja a 444.  Tovább »

Angliában szeretnél továbbtanulni, de nem tudod, milyen a felvételi rendszer, meddig kell jelentkezni az egyetemekre, és mikor derül ki, hova vettek...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) szenátusa támogatja Borhy László akadémikus, a Bölcsészettudományi Kar dékánjának kinevezését a...  Tovább »

Az intézmény a hetekben áll át teljesen a Neptunra, és ebből űzött valaki gonosz tréfát.  Tovább »

Újabb háromnapos hétvége jön: május 1-je hétfőre esik, így május első tanítási és munkahete négynapos lesz.  Tovább »

Muntag Vincének, Magyarország egyik legfiatalabb és legtehetségesebb kutatójának most segítségre van szüksége.  Tovább »

Belevetnétek magatokat a tanulásba, de valahogy nem tudtok koncentrálni, vagy nem tartjátok elég hatékonynak a tételek átnézését?  Tovább »

Az Országgyűlés hétfői ülésén a gimnáziumi keretszámok csökkentése és a magatartási zavarral küzdő gyermekek oktatásának ügye is terítékre került.  Tovább »

A miniszterelnök szerint a diákoknak a gazdasági életet kell figyelniük, mert a gazdaság igényei döntik el, ki tud elhelyezkedni, vagy fut az élete...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X