A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói és oktatói válaszoltak a kérdésre: miért éri meg nőként mérnöknek tanulni.  Tovább »

Az állami és önkormányzati intézményekben dolgoznak a legkisebb arányban fiatal, 40 év alatti pedagógusok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pénteken a diákok az "oktatási rendszerváltásért" vonulnak az utcákra, eddig több ezren jelezték az esemény Facebook-oldalán a részvételüket.  Tovább »

Előzetes letartóztatásba helyezett a Nyíregyházi Járásbíróság három embert, akik egy alapítványi iskola fenntartóiként jogosulatlanul igényeltek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már nem is kell olyan sokat várni, hogy pár pihenőnapot kapjanak a diákok és a tanárok.  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Melyik a legnagyobb rendezvény az Óbudai Egyetemen? Hol érdemes kikapcsolódni vagy egy jót ebédelni a campus környékén?  Tovább »

Egy másik pécsi iskola is szétázott, a PDSZ szerint évek óta problémás a plafon, végleges megoldást szeretnének.  Tovább »

Ha összegyűjtenétek a kötelező olvasmányokat, adunk nektek néhány jó tippet.  Tovább »

Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

A légpisztollyal lövöldöző diák ügyében a szombathelyi általános iskola közleményt adott ki, melyben azt írják, a diák dicsekedni akart...  Tovább »

Tíz hallgatói csapat részvételével zajlott le a kilencedik alkalommal nagy sikerrel megrendezett robotépítő verseny a Műegyetem aulájában.  Tovább »

Hamarosan újra érvényesíteni kell a diákigazolványokat.  Tovább »

Érdekes kezdeményezéssel állt elő a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó oktatója, Hamburger Béla, aki két tankönyvet is közzétett teljesen ingyen egy...  Tovább »

Fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell, mégpedig ma éjfélig.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X