Újabb fejezet a kötelezővé tett szakgimis szakmai érettségi botrányában.  Tovább »

A mindszenti férfi évek óta molesztál gyerekeket diákmunka címén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"A magyar iskola, ahogy ma működik, betegít" - mondta Vekerdy Tamás pszichológus a Magyar Narancsnak, hozzátéve: itthon minden iskolai évvel nő a...  Tovább »

Honnan kaphattok hivatalos segítséget, ha problémátok van a felvételivel?  Tovább »

hirdetés

Klinghammer Istvánt, a Magyar Tudományos Akadémia tagját, volt felsőoktatási államtitkárt nevezte ki a Magyar Corvin-lánc Iroda vezetőjének Orbán...  Tovább »

Az idei tanévtől bővül az ingyenes tankönyvellátásban részt vevők köre.  Tovább »

Hamarosan indulhat a külföldi egyetemekkel közös Viewfinder elnevezésű operatőrképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) - közölte a...  Tovább »

Már lehet jelentkezni arra a németországi ösztöndíjprogramra, melynek keretében a német parlament alsóházában egy képviselő mellett tanulhatnak az...  Tovább »

Mit tehettek, ha szeretnétek törölni a felvételi jelentkezési lapról az egyik szakot? És vajon új képzést felvehettek-e?  Tovább »

Sikeresen lezajlott az állami intézményfenntartás decentralizációja, ma már nem az a legfőbb kérdés, jó-e az új rendszer, hanem az, miként lehet még...  Tovább »

Megkaptátok az érettségi bizonyítványotokat, így most már szeretnétek kiszámolni, hány ponttal vágtok neki a 2017-es felvételinek?  Tovább »

A szakgimnáziumi rendszer bevezetését rengeteg kritika érte a közelmúltban.  Tovább »

Jókora ökörségek kerültek egy egyetemi tankönyvbe. Te milyen csillagjegy alatt szüretelsz gyógynövényt?  Tovább »

Július 26-án jönnek a ponthatárok, a postás érkezését viszont nem érdemes várni, a legfontosabb információkat ugyanis elektronikus formában kapjátok...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X