Mit érdemes tudni a budapesti diákbérletről?  Tovább »

Nagymértékben visszaesett a Híd programokban résztvevő tanulók száma: míg tavalyelőtt még közel 3100-an tanultak a felzárkóztató programban, addig a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Francia nyelvből középszinten 619-en, emelt szinten 438 diák érettségizett kedden - már ellenőrizhetitek a megoldásotokat.  Tovább »

A magyar kormány a megállapodásban érdekelt a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében, sajnálatos, hogy ehhez az amerikai szövetségi kormányzattól nem...  Tovább »

hirdetés

Augusztustól - egy kivétellel - eltűnnek az állami főiskolák, akkor olvad ugyanis a Semmelweis Egyetembe az konduktorokat képző Pető András Főiskola.  Tovább »

Az amerikai kormánynak "nincs hatásköre vagy szándéka" tárgyalni Magyarországgal a Közép-európai Egyetem (CEU) vagy más magyarországi egyetemek...  Tovább »

Számtalan levél, email, üzenet, postagalamb érkezett hozzánk.  Tovább »

A munkaadók szerint a cég hírneve, míg a diákok szerint a versenyképes fizetés a legfontosabb tényező az ideális munkahely kiválasztásakor - írta a...  Tovább »

Az új Nemzeti alaptantervhez illeszkedő szakmai módszertani útmutató elkészítését szeretné elérni az Autisták Országos Szövetsége, amelynek elnöke a...  Tovább »

Középszinten 2344-en, emelt szinten 1197-en érettségiztek hétfőn fizikából, az Oktatási Hivatal pedig már közzé is tette a hivatalos megoldókulcsot.  Tovább »

Miután már mindkét intézmény szenátusa rábólintott, a Pető András Főiskola a Semmelweis Egyetembe olvad augusztusban; az integrációt - ami a...  Tovább »

Beleszámítaná 10 év gyakorlat után a gyest és a gyedet is a pedagógusi előmenetelbe a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK), emellett pedig az...  Tovább »

Újabb háromnapos hétvége következik: a pünkösd hétfő az idén június 5-re esik.  Tovább »

A Markusovszky 2-es kollégiumának lakói nem kifejezetten örülnek annak, hogy kilakoltatják őket egy buli miatt a tanulószobájukból - írja a...  Tovább »

hirdetés