Görög saláta, magvas zsömle, müzli, teljes kiőrlésű gabonakeksz és friss gyümölcsök válthatják szeptembertől a ka­kaós csigát és társait az iskolai...  Tovább »

Érdemes lenne felülvizsgálni a tanítási szünetek elosztását, és abban a kérdésben is dönteni kell, hogy a nemzeti táboroztatási program része...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az osztályfőnökök és munkaközösség-vezetők pótléka a tankerületi központokhoz tartozó iskolák pedagógusai esetében az eddigi összegnek akár a...  Tovább »

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bár társadalmilag hasznos tevékenységeket valósít meg, a diákok által végzett közösségi szolgálat eddig nem minden iskolában tudta teljesen...  Tovább »

A magyar felnőtt lakosság kétharmada nem beszél egyetlen idegen nyelvet sem.  Tovább »

Nem minden évfolyamon lesz kötelező az egész napos iskola, jön a kötelező középiskolai felvételi, átalakulhat a tanítási szünetek rendje - az elmúlt...  Tovább »

A következő hetekben egy hosszú hétvége sem lesz - az elsőre egészen októberig kell várni.  Tovább »

Mikor lesz az idei őszi óraátállítás, mikor kezdődik a téli időszámítás?  Tovább »

Ha a hétvégén Budapesten szeretnétek megnézni a tűzijátékot, akkor néhány dologra oda kell figyelnetek a közlekedésnél, ugyanis sok busz és villamos...  Tovább »

Nagyon sok lehetőség és általában elég idő is van a kötelező könyvek elolvasására, azonban, ha még nem vetted rá magad, hogy belekezdj a feladatba...  Tovább »

De a tanszerek többsége biztonságos.  Tovább »

Megkezdte működését az első vidéki Pető Prémium Pont a Gyulai Várfürdőben.  Tovább »

Miközben a vizes vb utóreklámjára újabb százmilliók jutnak, az ötven ígért tanuszodából eddig kettőt adott át a kormány, Mezőkövesden és Csengeren -...  Tovább »

"Komoly ellentéteket, feszültségeket” okozhat a tanári szobákban, „tovább növelve az egyébként is jogos elégedetlenséget, megosztva, szétzilálva a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X