Nemrég lett 90 éves Obádovics György, Magyarország legsikeresebb matematika tankönyvének szerzője.  Tovább »

A hatosztályos gimnáziumokban matematikából átlagosan Szingapúr eredményeit hozták a diákok, a gond az általános iskolában és a szakképzésben...  Tovább »

Március végéig adhatják le jelentkezési lapjukat a pedagógusok a jövő évi minősítésre - írta a Magyar Hírlap pénteken.  Tovább »

Ezt állítja a Századvég alapítvány vezető kutatója, és így máris sokkal kevesebb fiatal akarja elhagyni az országot - statisztikailag.  Tovább »

Több ezer forintos drágulásra kell számítania tavalyhoz képest annak a szülőnek, aki táborba küldené gyerekét.  Tovább »

Az ombudsman szerint további garanciákat kell illeszteni az iskolai fegyelmi eljárás jogi szabályozásába, a bizonytalanságok ugyanis könnyen...  Tovább »

Idén felvételiztek, de a középiskolai jegyeitek gyengék? Mutatjuk, hogyan szerezhettek mégis elegendő pontot az egyetemi-főiskolai felvételin.  Tovább »

Bár a többi európai országhoz képest évek óta a magyar közoktatásban az egyik legmagasabb a nyelvórák száma, mégsem elég hatékony az általános...  Tovább »

Új, a digitális kompetenciák fejlesztését támogató informatikai kerettantervet készített az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), amelyet...  Tovább »

A „Napközis házi feladat” első osztályosoknak szóló kifestője a fogantatástól a születéséig mutatja be, hogy nem a gólya hozza a kisbabát - írja a...  Tovább »

Dékánválasztás előtt áll a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - néhány hónappal ezelőtt kis híján az ELTE-hez csatolt - gazdasági kara.  Tovább »

Független egyetemi ombudsman kinevezését tervezi az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE).  Tovább »

Nem állt le a felsőoktatás átalakítása: a kormány szeretne létrehozni egy új agrártudományi egyetemet.  Tovább »

Uniós forrásból 12 milliárd forintos képzési, továbbképzési programot indítanak a szociális ágazatban dolgozóknak.  Tovább »

Hatalmas a különbség a diplomás és az érettségivel nem rendelkező magyar férfiak várható élettartama között. Majdnem 14 év.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X