Péntekig a közép-magyarországi régió valamennyi érintett iskolájába megérkeztek a korszerű digitális eszközök - mondta Rétvári Bence pénteken...  Tovább »

Az Alkotmánybíróság öttagú tanácsa megsemmisítette a pedagógusminősítésről szóló kormányrendelet egy részét - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Javított múlt évi „zöld eredményén” a Szegedi Tudományegyetem. A GreenMetric 2017-es világrangsorában az SZTE 88. lett.  Tovább »

Kifejezetten kezdő szinten, játékosan tanulhattok új nyelveket ezzel az alkalmazással.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el" - így reagált a Klebelsberg Központ...  Tovább »

Előveszitek a laptopot, a tabletet vagy a telefont, és már el is kezdődött az első "órátok".  Tovább »

"A Zsigmond Király Egyetem új néven, Milton Friedman Egyetemként, és új szerepben jelentkezik a magyar felsőoktatási piacon" - közölte az intézmény...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és a szóbeli a mumus, mert nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Milyen tárgyakból számítanak az év végi eredmények az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A tanároknak és a szülőknek kell takarítaniuk a IX.  Tovább »

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a magyar iskolák nem képesek fejleszteni azokat a készségeket és képességeket, amelyekre a jövő munkavállalóinak szükségük...  Tovább »

Miért jó a Széchenyi István Egyetemen tanulni? Hol érdemes kikapcsolódni Győrben?  Tovább »

A szegedi tanárszakos hallgatók közül többen 15-20 ezer forinttal kevesebbet kapnak a megérdemelt ösztöndíjnál, a háttérben a Neptun hibája áll.  Tovább »

A beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézség (BTMN) kategória megszüntetésének szándéka olvasható ki szakértők szerint abból a tájékoztató...  Tovább »

A kiszámíthatóság és a nyugalom meghozta eredményét - mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X