Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki bántalmazott egy tanárt és egy családgondozót tavaly Kondoroson, a gyermekét pedig megverte és...  Tovább »

Bizonyítottság hiányában jogerősen felmentette a nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás, sikkasztás, valamint hamis magánokirat...  Tovább »

Börtönbüntetésre ítélték az óvónőt, de a munkahelyén nem szólt róla. Hiába terrorizálta a gyerekeket, még most is csak felfüggeszteni tudták.  Tovább »

Huszonnégy tanárt mondott ki bűnösnek a Gyulai Törvényszék csütörtökön.  Tovább »

Egy 17 éves finn tinédzsert azért ítéltek el, mert több mint 50 700 hekkertámadást hajtott végre két év alatt, mielőtt 2013-ban letartóztatták -...  Tovább »

Bíróság elé kell állnia annak a most 13 éves diáknak, aki egy másik lánnyal együtt tizenkilenc késszúrással próbálta megölni osztálytársát.  Tovább »

Előzetes letartóztatásba helyezte S.  Tovább »

Várhatóan kedden születik meg az elsőfokú ítélet S.  Tovább »

Bírák oktatnak jogi ismereteket középiskolásoknak a Nyitott Bíróság elnevezésű programban, melynek nyitó előadását...  Tovább »

Az ideg- és elmeszakértői véleményeket adó orvosszakértői csoportok tagjainak meghallgatásával folytatódik csütörtökön...  Tovább »

600 ezer dolláros, vagyis 120 millió forintos büntetést kell fizetnie annak a philadelphiai iskolának, amelynek...  Tovább »

Egy 12 éves kisfiú tartja rettegésben az egyik dél-walesi kisvárost: Mark Humpreys többször feldúlta a 14 ezer lakosú...  Tovább »

„Én nem tanár vagyok, hanem a jövő bűnözőit őrzöm” – ezt írta ki Facebook-oldalára egy New Jersey-i tanár még...  Tovább »

Hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, és új eljárást rendelt el a szemérem elleni erőszakkal, valamint szerzői...  Tovább »

Három minisztériumot beperelt egy pekingi diák, mert azok nem szolgáltak információval - mindez a kínai vezetés nagyobb kormányzati átláthatóságot...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X