Az amerikai tanár súlyos büntetés elé néz.  Tovább »

A moszkvai kerületi katonai bíróság csütörtökön 400 ezer rubel (több mint 1,6 millió forint) pénzbüntetést szabott ki egy orosz diáklányra az Iszlám...  Tovább »

Az elemi iskolába való beiratkozásra és tanulásra "ítélt" Romániában a jászvásári törvényszék egy 37 éves, illegális ócskavas-kereskedéssel...  Tovább »

Hatályon kívül helyezte a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla az első fokon eljáró Győri Törvényszék büntetőeljárás megszüntetéséről rendelkező...  Tovább »

Elítélt a bíróság egy volt rendőrt, aki az által vezetett nyári táborokban zaklatott fiatalkorú lányokat.  Tovább »

Bajba kerülhet a Kodolányi János Főiskola: jelenleg egy tartozási ügyben bíróságra kényszerül járni az intézmény rektora.  Tovább »

Az egyik nőt megütötte az egyetemi bulin, de a bíró szerint ennek ellenére akár bele is egyezhetett a lány a szexbe.  Tovább »

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki bántalmazott egy tanárt és egy családgondozót tavaly Kondoroson, a gyermekét pedig megverte és...  Tovább »

Bizonyítottság hiányában jogerősen felmentette a nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás, sikkasztás, valamint hamis magánokirat...  Tovább »

Börtönbüntetésre ítélték az óvónőt, de a munkahelyén nem szólt róla. Hiába terrorizálta a gyerekeket, még most is csak felfüggeszteni tudták.  Tovább »

Huszonnégy tanárt mondott ki bűnösnek a Gyulai Törvényszék csütörtökön.  Tovább »

Egy 17 éves finn tinédzsert azért ítéltek el, mert több mint 50 700 hekkertámadást hajtott végre két év alatt, mielőtt 2013-ban letartóztatták -...  Tovább »

Bíróság elé kell állnia annak a most 13 éves diáknak, aki egy másik lánnyal együtt tizenkilenc késszúrással próbálta megölni osztálytársát.  Tovább »

Előzetes letartóztatásba helyezte S.  Tovább »

Várhatóan kedden születik meg az elsőfokú ítélet S.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X