Hatályon kívül helyezte a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla az első fokon eljáró Győri Törvényszék büntetőeljárás megszüntetéséről rendelkező...  Tovább »

Elítélt a bíróság egy volt rendőrt, aki az által vezetett nyári táborokban zaklatott fiatalkorú lányokat.  Tovább »

Bajba kerülhet a Kodolányi János Főiskola: jelenleg egy tartozási ügyben bíróságra kényszerül járni az intézmény rektora.  Tovább »

Az egyik nőt megütötte az egyetemi bulin, de a bíró szerint ennek ellenére akár bele is egyezhetett a lány a szexbe.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki bántalmazott egy tanárt és egy családgondozót tavaly Kondoroson, a gyermekét pedig megverte és...  Tovább »

Bizonyítottság hiányában jogerősen felmentette a nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás, sikkasztás, valamint hamis magánokirat...  Tovább »

Börtönbüntetésre ítélték az óvónőt, de a munkahelyén nem szólt róla. Hiába terrorizálta a gyerekeket, még most is csak felfüggeszteni tudták.  Tovább »

Huszonnégy tanárt mondott ki bűnösnek a Gyulai Törvényszék csütörtökön.  Tovább »

Egy 17 éves finn tinédzsert azért ítéltek el, mert több mint 50 700 hekkertámadást hajtott végre két év alatt, mielőtt 2013-ban letartóztatták -...  Tovább »

Bíróság elé kell állnia annak a most 13 éves diáknak, aki egy másik lánnyal együtt tizenkilenc késszúrással próbálta megölni osztálytársát.  Tovább »

Előzetes letartóztatásba helyezte S.  Tovább »

Várhatóan kedden születik meg az elsőfokú ítélet S.  Tovább »

Bírák oktatnak jogi ismereteket középiskolásoknak a Nyitott Bíróság elnevezésű programban, melynek nyitó előadását...  Tovább »

Az ideg- és elmeszakértői véleményeket adó orvosszakértői csoportok tagjainak meghallgatásával folytatódik csütörtökön...  Tovább »

600 ezer dolláros, vagyis 120 millió forintos büntetést kell fizetnie annak a philadelphiai iskolának, amelynek...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X