Bíróság elé kell állnia annak a most 13 éves diáknak, aki egy másik lánnyal együtt tizenkilenc késszúrással próbálta megölni osztálytársát.  Tovább »

Előzetes letartóztatásba helyezte S.  Tovább »

Várhatóan kedden születik meg az elsőfokú ítélet S.  Tovább »

Bírák oktatnak jogi ismereteket középiskolásoknak a Nyitott Bíróság elnevezésű programban, melynek nyitó előadását...  Tovább »

Az ideg- és elmeszakértői véleményeket adó orvosszakértői csoportok tagjainak meghallgatásával folytatódik csütörtökön...  Tovább »

600 ezer dolláros, vagyis 120 millió forintos büntetést kell fizetnie annak a philadelphiai iskolának, amelynek...  Tovább »

Egy 12 éves kisfiú tartja rettegésben az egyik dél-walesi kisvárost: Mark Humpreys többször feldúlta a 14 ezer lakosú...  Tovább »

„Én nem tanár vagyok, hanem a jövő bűnözőit őrzöm” – ezt írta ki Facebook-oldalára egy New Jersey-i tanár még...  Tovább »

Hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, és új eljárást rendelt el a szemérem elleni erőszakkal, valamint szerzői...  Tovább »

Három minisztériumot beperelt egy pekingi diák, mert azok nem szolgáltak információval - mindez a kínai vezetés nagyobb kormányzati átláthatóságot...  Tovább »

Szeptembertől az önkormányzati mellett az alapítványi általános iskola is tovább működhet Jászladányban, csupán az önkormányzatnak meg kell...  Tovább »

Jogellenesen különítik el egymástól a jászladányi önkormányzati és alapítványi iskola diákjait - állapította meg szerdai jogerős ítéletében a...  Tovább »

Várhatóan júniusban születhet ítélet a Fővárosi Bíróságon a Károli Gáspár Református Egyetem magánokirat-hamisítással vádolt volt rektora, Tenke...  Tovább »

Akár tíz év börtönbüntetést is kaphat az a texasi tanárnő, aki több tanítványával is szexuális viszonyt folytatott.  Tovább »

Próbaidőre ítélték azt a három amerikai középiskolást, akik osztálytársaikkal együtt folyamatosan zaklatták egy 15 éves diáklányt: Phoebe Prince...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X