A francia bíróság döntött: az iskoláknak alternatív menüt kell biztosítaniuk azoknak a muszlim és zsidó diákoknak, akik nem esznek disznóhúst - írta...  Tovább »

Egy spanyol bíró elutasította egy 23 éves nő keresetét, aki azért perelte apját, hogy továbbra is támogassa anyagilag.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A joghallgató akkor vált országosan ismertté, amikor azzal vádolták, hogy 22 embert akart lemészárolni az ELTE jogi karán.  Tovább »

Borisné László Erzsébet csongrádi tanár megnyerte az egykori iskolája ellen indíott munkaügyi pert, és egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magukat is köztestületnek hitték, de nem sikerült valami a papírmunkánál.  Tovább »

A kaliforniai iskolai körzetnek 1,2 millió dolláros kártérítést kell fizetnie, amiért az egyik diák kénytelen volt...  Tovább »

Hiába kötelez erre törvény, az Újvidéki Egyetem jogi karára nem lehet magyarul felvételizni, így sok diák nem ér el megfelelő eredményt.  Tovább »

Nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte szerdán a párizsi büntetőbíróság azt a 26 éves rendőrt, aki bántalmazott egy gimnazistát...  Tovább »

A texasi tanár 9 hónapig rendszeresen lefeküdt 13 éves diákjával. Vádalkut kötöttek, így úgy néz ki, megússza a börtönt.  Tovább »

830 millió forintnak megfelelő kártérítést ítélt meg egy amerikai bíróság a Virginiai Egyetem egyik volt dékánhelyettesének, mert azzal vádolták...  Tovább »

Az amerikai tanár súlyos büntetés elé néz.  Tovább »

A moszkvai kerületi katonai bíróság csütörtökön 400 ezer rubel (több mint 1,6 millió forint) pénzbüntetést szabott ki egy orosz diáklányra az Iszlám...  Tovább »

Az elemi iskolába való beiratkozásra és tanulásra "ítélt" Romániában a jászvásári törvényszék egy 37 éves, illegális ócskavas-kereskedéssel...  Tovább »

Hatályon kívül helyezte a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla az első fokon eljáró Győri Törvényszék büntetőeljárás megszüntetéséről rendelkező...  Tovább »

Elítélt a bíróság egy volt rendőrt, aki az által vezetett nyári táborokban zaklatott fiatalkorú lányokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X