Újabb listát hozott nyilvánosságra a globális felsőoktatási rangsorairól ismert brit Quacquarelli Symonds (QS), ezúttal a feltörekvő európai...  Tovább »

Megjelent a QS legújabb rangsora: a diplomások munkaerőpiaci keresettségének eredményei alapján a világ első 500 egyeteme közé került a Budapesti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szingapúri, hongkongi és dél-koreai felsőoktatási intézmények vezetik a Quacquarelli Symonds legfrissebb listáját.  Tovább »

Összeszedtük nektek a külföldi egyetemek legjobbjait Európában. Ha külföldön terveztek tanulni, akkor ezeken az egyetemeken érdemes körülnézni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A CEU nem szerepelhet a Quacquarelli Symonds (QS) 2018-as összesített felsőoktatási rangsorában, hiszen az olyan egyetemeket listáz, amelyek...  Tovább »

Ismét hat magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2018-as felsőoktatási világrangsorára, amelyet ebben az évben is a...  Tovább »

A Quacquarelli Symonds több nemzetközi felsőoktatási rangsorára is felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME).  Tovább »

Az ELTE 10 tudományág területén ért el helyezést a QS legfrissebb rangsorában.  Tovább »

A QS összeállította a legjobb műegyetemek listáját.  Tovább »

Hét képzési területen is bekerült a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé a Közép-európai Egyetem (CEU).  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, az élet- és orvostudományi képzési területről készített rangsorára.  Tovább »

Az egyetemek vilgárangsoráról híres Quacquarelli Symonds (QS) Magyarországra hozza a legjobb külföldi egyetemek mesterképzéseinek börzéjét.  Tovább »

A tavalyi négy helyett az idén már hat magyar egyetemet soroltak a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé a Quacquarelli Symonds (QS)...  Tovább »

Humán területen is van magyar egyetem a QS legújabb listáján.  Tovább »

A QS legfrissebb listájában tudományterületenként rangsorolta a világ legjobb egyetemeit, ami azért hasznos, mert mindenki a választott szaknak...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X