Nem is tudom, hogy két Darth Vader közül melyiknek drukkoljak - mondta Pokorni Zoltán egykori oktatási miniszter egy szakmai konferencián...  Tovább »

Az az évi ezermilliárd forint, amit a közoktatásra költünk, nem javítja a helyzetet, hanem jobb esetben is csak konzerválja, rosszabb esetben még...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint a politikusok bár támogatják a szakképzést, azért a saját gyerekeiknek mégis érettségit és diplomát akarnak.  Tovább »

Pokorni Zoltán kritikus szavakkal illette a közoktatás átszervezését.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

A gyerekekkel nem szabad kísérletezni – írja Pokorni Zoltán, a Fidesz oktatáspolitikusa a HVG-ben a kilenc évfolyamos alapképzés dilemmáit körüljáró...  Tovább »

Négy éve szorgalmazza, hogy vegyék elő a kilencosztályos általános iskola tervét, akkor már látszott, hogy Lengyelország példája sikeres – mondta...  Tovább »

A kormány mindent megtesz majd az általános iskolai képzés színvonalának javításáért, mert úgy látják, a gyerekek jelentős része nem képes elvégezni...  Tovább »

A kilencéves általános iskola bevezetéséről is tárgyal a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportja szerdán kezdődő évadnyitó ülésén, Mezőkövesden -...  Tovább »

Gyakran hall olyan mondatokat manapság, hogy az érettségi nem jó semmire, és többet ér, ha valaki szakmát tanul - mondta a Hír TV-nek Pokorni...  Tovább »

Hoffmann Rózsa meglepő kijelentéséről, a hallgatói önkormányzatokról és a Klebelsberg-központ átalakításáról is beszélt Pokorni Zoltán, a Fidesz...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint a legtehetségesebb fiatalokat kell rávenni arra, hogy a pedagóguspályát válasszák, és aztán meghatározó ideig ott is...  Tovább »

"Amerre megyünk, a még szigorúbb, még fegyelmezettebb, kötöttebb, vonalasabb oktatás rossz irány.  Tovább »

Az Országgyűlés oktatási bizottságának fideszes elnöke szerint a PISA-felmérés mostani adatai nem igazolhatják a változtatásokat, ugyanakkor azokat...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint az államosítás egy eszköz, amit ő maga is kritikusan szemlél, de az nem azonos a fekete...  Tovább »

Van másik iskola címmel szervez konferenciát november 22-én és 23-án az Alapítványi- és Magániskolák Egyesülete...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X