A kormány alaposan megrágta a kilencosztályos általános iskola ügyét, mielőtt döntött.  Tovább »

Szakképzés katasztrofális helyzete, forráshiány az oktatásban, cigányok szegregációja, rossz tanári közérzet, átgondolatlan törvénymódosítások?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Véglegesnek nevezte a kormány döntését az iskolák állami fenntartásáról és működtetéséről Lázár János.  Tovább »

Fel kellene kínálni a lehetőséget az önkormányzatoknak, hogy ha kívánják, akkor működtethessék és fenntarthassák az iskoláikat - jelentette ki...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem is tudom, hogy két Darth Vader közül melyiknek drukkoljak - mondta Pokorni Zoltán egykori oktatási miniszter egy szakmai konferencián...  Tovább »

Az az évi ezermilliárd forint, amit a közoktatásra költünk, nem javítja a helyzetet, hanem jobb esetben is csak konzerválja, rosszabb esetben még...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint a politikusok bár támogatják a szakképzést, azért a saját gyerekeiknek mégis érettségit és diplomát akarnak.  Tovább »

Pokorni Zoltán kritikus szavakkal illette a közoktatás átszervezését.  Tovább »

A gyerekekkel nem szabad kísérletezni – írja Pokorni Zoltán, a Fidesz oktatáspolitikusa a HVG-ben a kilenc évfolyamos alapképzés dilemmáit körüljáró...  Tovább »

Négy éve szorgalmazza, hogy vegyék elő a kilencosztályos általános iskola tervét, akkor már látszott, hogy Lengyelország példája sikeres – mondta...  Tovább »

A kormány mindent megtesz majd az általános iskolai képzés színvonalának javításáért, mert úgy látják, a gyerekek jelentős része nem képes elvégezni...  Tovább »

A kilencéves általános iskola bevezetéséről is tárgyal a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportja szerdán kezdődő évadnyitó ülésén, Mezőkövesden -...  Tovább »

Gyakran hall olyan mondatokat manapság, hogy az érettségi nem jó semmire, és többet ér, ha valaki szakmát tanul - mondta a Hír TV-nek Pokorni...  Tovább »

Hoffmann Rózsa meglepő kijelentéséről, a hallgatói önkormányzatokról és a Klebelsberg-központ átalakításáról is beszélt Pokorni Zoltán, a Fidesz...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint a legtehetségesebb fiatalokat kell rávenni arra, hogy a pedagóguspályát válasszák, és aztán meghatározó ideig ott is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X