Gyakran hall olyan mondatokat manapság, hogy az érettségi nem jó semmire, és többet ér, ha valaki szakmát tanul - mondta a Hír TV-nek Pokorni...  Tovább »

Hoffmann Rózsa meglepő kijelentéséről, a hallgatói önkormányzatokról és a Klebelsberg-központ átalakításáról is beszélt Pokorni Zoltán, a Fidesz...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint a legtehetségesebb fiatalokat kell rávenni arra, hogy a pedagóguspályát válasszák, és aztán meghatározó ideig ott is...  Tovább »

"Amerre megyünk, a még szigorúbb, még fegyelmezettebb, kötöttebb, vonalasabb oktatás rossz irány.  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

Az Országgyűlés oktatási bizottságának fideszes elnöke szerint a PISA-felmérés mostani adatai nem igazolhatják a változtatásokat, ugyanakkor azokat...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint az államosítás egy eszköz, amit ő maga is kritikusan szemlél, de az nem azonos a fekete...  Tovább »

Van másik iskola címmel szervez konferenciát november 22-én és 23-án az Alapítványi- és Magániskolák Egyesülete...  Tovább »

„Az északi országban a túlzó központosítással szemben a helyi tantervek fejlesztésére, a rendszeres ellenőrzések...  Tovább »

"A kormány szerint vannak olyan, a korábbi önkormányzati fenntartó által nyújtott juttatások, amelyek nem...  Tovább »

A köznevelési törvény módosításáról szavaz az Országgyűlés ma, a kétnapos rendkívüli ülése második napján.  Tovább »

Helyes, hogy a kormány hozzányúlt a közoktatási rendszerhez, de ahogyan hozzányúlt, az helytelen, mert túl sok...  Tovább »

Több mint egy éve próbálja létrehozni Pintér Sándor az iskolarendőséget, egyelőre sikertelenül - írja a hvg.hu.  Tovább »

"Az a probléma, hogy a hallgatók nem hiszik el a kormánynak azt, amit mond.  Tovább »

Pokorni Zoltán azt javasolja a XII.  Tovább »

"A tandíj neve" - ezt válaszolta Pokorni Zoltán, az oktatási bizottság fideszes elnöke az Index kérdésére, hogy mi...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X