Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb pontszámítási kérdésre válaszolunk: hány pontot kaphattok a Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája (TUDOK) elért helyezésért...  Tovább »

Hamarosan minden felvételiző belekezd a számolgatásba, ezért újabb fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még pár napig van időtök jelentkezni az idei Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV), amelyért a felvételin többletpont jár, ha jó...  Tovább »

Még pár hétig jelentkezhettek az egyetemi felvételin értékes többletpontokat érő tanulmányi versenyre.  Tovább »

Közzétették az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett és finanszírozott tanulmányi versenyek listáját a kormány oldalán.  Tovább »

Hány pontot kaphattok a felvételin a tanulmányi és művészeti versenyeken elért eredményeitekért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot ér az egyetemi-főiskolai felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) szerzett döntős helyezés?  Tovább »

Csúszik a diplomamentő program indulása, Balog Zoltán marad az emberierőforrás-miniszter, a Pedagógusok Szakszervezete pedig tudni akarja, kik...  Tovább »

Hány pluszpontot kapnak az OKTV-döntősök az idei felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a 2014/2015-ös tanévre kiírt tanulmányi versenyek...  Tovább »

Átadta Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV), valamint a hozzá kapcsolódó,a Nemzeti Tehetség...  Tovább »

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) elért helyezésért is jár felmentés az érettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X