Az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék ideiglenesen letétbe helyezné azokat a témába vágó könyveket, amelyeket az emigrációba vonuló kortársak már...  Tovább »

Hol érdemes két óra közt lazítani az ELTE BTK-n?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái - ezzel...  Tovább »

Leszbikus csókolózó flashmobot tartottak a Könyvtár Klubnál, ahol korábban megszóltak egy csókolózó párt.  Tovább »

hirdetés

Korábban írtunk arról, mikre lehettünk büszkék az oktatás terén 2015-ben. Azt is összeszedtük, mire nem fogunk szívesen emlékezni ebből az évből.  Tovább »

Ki gondolta volna, hogy egy egyetemi oktató számára luxusnak számít egy könyv megvétele? Pedig az ELTE oktatói idáig jutottak.  Tovább »

Nem örült az ELTE-BTK vezetése annak, hogy a karról indult útjára az az akció, melynek keretében az oktatók a nemrég elfogadottnál magasabb...  Tovább »

Petíciót tett közzé az Oktatói Hálózat, amivel az ELTE-BTK oktatóinak tiltakozásához kívánnak csatlakozni.  Tovább »

Nyílt levelet adtak ki az ELTE Bölcsészettudományi Karának oktatói, akik arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a fizetésüket már 10 éve nem...  Tovább »

Szolidabbra vették a gólyatáborokat az egyetemek és főiskolák a tavalyi botrányok után.  Tovább »

A kommunikáció szak mellett a nemzetközi kapcsolatok alapképzés és az informatikus könyvtáros mesterszak is megszűnhet az ELTE docense szerint.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarának dékánja szerint torz, méltatlan és egyoldalú "az egyetemistáról" a sajtóban kialakuló kép.  Tovább »

Non-stop bulik, furcsa versenyek, na meg az első egyetemi barátok - ez vár rátok a gólyatáborban.  Tovább »

Diáktüntetés, egyetemfoglalás, tüntetés egy dress code ellen - ebben az évben sem unatkoztunk. Íme, három fotó 2013-ból.  Tovább »

Mozgalmat indítottak az ELTE bölcsészkarának hallgatói önkormányzatával elégedetlen hallgatók, „kiáltványukat” hétfő...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X