12,4 százalékkal nőttek a keresetek az idei év első negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette szerdán a Központi...  Tovább »

Sok mindent elárul az oktatásról a McDonald's hirdetése, amelyet a Facebookon szúrtunk ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A magyar pályakezdők megtakarítási szokásai jóval elmaradnak az optimumtól, még ha 2017 második negyedévében a megtakarítások aránya rekordot is...  Tovább »

Mekkora az átlagbér a kereskedelemben, és várhatóan mennyivel emelkednek a fizetések az elmúlt hetek munkavállalói tiltakozásai után?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bármennyire is hihetetlen, de bőven van olyan szakma Magyarországon, amelyben több mint 1 millió forint a havi fizetés - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

Idén januárban a bruttó átlagkereset 274 ezer forint volt, 10,0 százalékkal több, mint egy évvel azelőtt, a nettó keresetek ugyanúgy 10,0...  Tovább »

Nőttek a bruttó fizetések tavaly az előző évhez képest, a keresetek továbbra is Budapesten voltak a legmagasabbak, de béreket az iskolai végzettség...  Tovább »

Egy átlagos diplomás többet keres az országos átlagbérnél, ám egyes területeken hiába a végzettség, nem érik el a 170 ezer nettót a pályakezdők.  Tovább »

Az ENSZ adatain alapuló elemzés szerint az Amerikai Egyesült Államok a negyedik legnépszerűbb célország a külföldön továbbtanulni vágyók számára.  Tovább »

A valóságtól elrugaszkodott a bérigényük a magyar frissdiplomásoknak: nettó 255 ezer forintot szeretnének kapni, holott 160 ezer forint az átlag.  Tovább »

Az informatikai végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 281 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói...  Tovább »

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 266 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 351...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X