Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén januárban a bruttó átlagkereset 274 ezer forint volt, 10,0 százalékkal több, mint egy évvel azelőtt, a nettó keresetek ugyanúgy 10,0...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nőttek a bruttó fizetések tavaly az előző évhez képest, a keresetek továbbra is Budapesten voltak a legmagasabbak, de béreket az iskolai végzettség...  Tovább »

Egy átlagos diplomás többet keres az országos átlagbérnél, ám egyes területeken hiába a végzettség, nem érik el a 170 ezer nettót a pályakezdők.  Tovább »

Az ENSZ adatain alapuló elemzés szerint az Amerikai Egyesült Államok a negyedik legnépszerűbb célország a külföldön továbbtanulni vágyók számára.  Tovább »

A valóságtól elrugaszkodott a bérigényük a magyar frissdiplomásoknak: nettó 255 ezer forintot szeretnének kapni, holott 160 ezer forint az átlag.  Tovább »

Az informatikai végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 281 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói...  Tovább »

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 266 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 351...  Tovább »

A bölcsészek tényleg a gyorséttermekben kötnek ki? Érdemes egyáltalán diplomát szerezni?  Tovább »

Magyarországon tavaly 6 százalékkal, 246 ezer forintra nőttek a bruttó átlagfizetések 2013-hoz képest.  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomások a különböző területen tevékenykedő cégeknél és intézményeknél? Friss adatok.  Tovább »

Augusztusban 4,4 százalékkal nőttek a bruttó és a nettó keresetek a versenyszférában az előző havi 3,4 százalékos emelkedés után, és 2,3 százalékkal...  Tovább »

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X