Megszűntek a pótlékok, a bérüket nem rendezik, fizetésemelést utoljára több mint tíz éve kaptak.  Tovább »

A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén januárban a bruttó átlagkereset 274 ezer forint volt, 10,0 százalékkal több, mint egy évvel azelőtt, a nettó keresetek ugyanúgy 10,0...  Tovább »

A KSH kiadta a legfrissebb jelentését.  Tovább »

Nőttek a bruttó fizetések tavaly az előző évhez képest, a keresetek továbbra is Budapesten voltak a legmagasabbak, de béreket az iskolai végzettség...  Tovább »

Kijöttek a legfrissebb statisztikák.  Tovább »

A KSH közzétette a szeptemberi adatokat.  Tovább »

Huszonnyolcszoros az eltérés a legmagasabb és a legalacsonyabb bérek között, legtöbbet az informatikában, a műszaki és pénzügyi területen dolgozók...  Tovább »

A szellemi munkát még mindig jobban megfizetik a cégek, a legtöbbet pedig a versenyszférában dolgozók keresnek - derült ki a Nemzeti Foglalkoztatási...  Tovább »

A Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT) elnöke szerint Magyarországnak érdemes a diplomások felé fordulnia, a...  Tovább »

Budapesten volt a legmagasabb a teljes munkaidőben foglalkoztatottak havi nettó átlagkeresete tavaly mind a szellemi...  Tovább »

A férfi menedzserek és cégvezetők átlagosan havi bruttó 700 ezer forintot keresnek, 33 százalékkal többet mint a bruttó 526 ezer forintos...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X