Most diplomáztok, vagy már a kezetekben az oklevél, esetleg csak egy gyakornoki állást vagy diákmunkát kerestek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha most diplomáztok, vagy már a kezetekben az oklevél, esetleg csak egy gyakornoki állást vagy diákmunkát kerestek: van egy ötletünk, ahol könnyedén...  Tovább »

Hol érdemes információkat szerezni? a munkaerőpiacról Hogyan alapozhatjátok meg a karriereteket már elsőévesként? Tudjátok a választ? Megmutatjuk.  Tovább »

hirdetés

Miért érdemes még egyetemistaként, főiskolásként utánajárni, milyen lehetőségeitek lesznek friss diplomásként? Hol érdemes információkat szerezni?  Tovább »

Nem is gondolnátok, hogy a logisztika mennyire meghatározza a mindennapjaitokat.  Tovább »

Legyen szó önéletrajzról, LinkedIn-profilról vagy állásinterjúról, nem szerencsés, ha bizonyos kifejezéseket használsz önmagad jellemzésére - írja a...  Tovább »

A fiataloknak a fizetés, az idősebbeknek a biztonság a fontosabb.  Tovább »

Több ezer hazai és külföldi állás, valamint szakmai gyakorlati lehetőség közül válogathatnak az álláskeresők szerdán és csütörtökön a 41.  Tovább »

Hónapok óta kerestek állást, tucatnyi interjún voltatok már, de eddig semmi nem jött össze? Adunk néhány tippet.  Tovább »

Hónapok óta böngészitek az álláshirdetéseket és járkáltok interjúkra, de semmi? Adunk néhány ötletet, amelyekkel könnyebben találhattok munkát.  Tovább »

Nem jogosultak a munkahely elvesztése után legfeljebb 90 napig járó álláskeresési járadék egyösszegű kifizetésére azok a munkavállalók, akik...  Tovább »

Már hónapok óta kerestek állást, de még egy cégtől sem kaptatok ajánlatot? Öt tipp friss diplomásoknak.  Tovább »

Régóta kerestek állást, de még mindig nem tudtatok elhelyezkedni?  Tovább »

Sanghajban továbbra is jelentős a fiatal munkanélküliek száma, bár arányuk csökkenést mutat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X