szerző:
Eduline

Hol érdemes információkat szerezni? a munkaerőpiacról Hogyan alapozhatjátok meg a karriereteket már elsőévesként? Tudjátok a választ? Megmutatjuk.

Ha nincs időtök (vagy lehetőségetek) kilátogatni egy állásbörzére, vagy az egyetemeteken nincs lehetőség szakmai gyakorlatra, akkor sem kell aggódnotok, hiszen akár otthon is folyamatosan informálódhattok a különböző álláslehetőségekről.

Ha regisztráltok a Jobline Álláspostára, akkor értesítést kaptok az általatok megjelölt szakterületen és helyen megjelenő szabad pozíciókról, így nem kell keresgélni a rengeteg álláshirdetés között, hanem egy személyre szabott hirdetésválogatást kaphattok - az álláshirdetéseket akkor is érdemes átnézni, ha most még nem aktuális az álláskeresés, a hirdetésekben szereplő elvárások ugyanis jó útmutatóként szolgálnak ahhoz, hogy milyen területen kell fejlesztenetek a tudásotokat.

Itt találjátok a kvízt, amiből kiderül, mennyire ismeritek az álláskereső felületet:

Ezt a lépést tilos kihagyni, ha jól fizető, érdekes és motiváló munkát kerestek

Miért érdemes még egyetemistaként, főiskolásként utánajárni, milyen lehetőségeitek lesznek friss diplomásként? Hol érdemes információkat szerezni? Hogyan alapozhatjátok meg a karriereteket már elsőévesként? Megmutatjuk. „Nagyon fontos lenne, hogy a diákok - már elsőévesként vagy akár a középiskola utolsó éveiben - minél több információt szerezzenek a munkaerőpiaci lehetőségeikről.

Diákmunkát kerestek? Itt nézzetek körül.