szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az angol és a német már a könyökötökön jön ki? Régóta gondolkoztok valami újban és az orosz tanulása is megfordult a fejetekben? A drága nyelvórák helyett kezdésnek töltsetek le néhány ingyenes alkalmazást, amivel kiderül, tetszik-e nektek egyáltalán ez a nyelv annyira, hogy később pénzt költsetek magántanárra.

Orosz abc

Ha oroszul szeretnétek tanulni, akkor először az alapokkal kell kezdenetek, ami ebben az esetben az abc-t jelenti. Ehhez remek választás lehet ez az alkalmazás, amelyből az orosz betűket és ezek kiejtését sajátíthatjátok el.

©

FunEasyLearn

Ebben az alkalmazásban hatezer szóval és ötezer olyan kifejezéssel találkozhattok, amelyeket mindennapi beszélgetésben és az utazások során is hasznosíthattok. Az anyanyelvű hangfelvételek és a beszédfelismerés pedig abban is segít, hogy javuljon a kiejtésetek. Az app részletes statisztikákat készít az eredményeitekből, így nyomon követhetitek az előrehaladásotokat.

©

Tanulj egyszerűen oroszul

Ebben az appban többek között számokkal, vásárlással, szállással, idővel és dátummal kapcsolatos szavakkal, illetve a mindennapi beszélgetésekben hasznos kifejezésekkel ismerkedhettek meg.  Az előző alkalmazáshoz hasonlóan, itt is anyanyelvi beszélőktől tanulhatjátok a kiejtést. Ha pedig mindez még nem lenne elég, orosz kvízekkel is ellenőrizhetitek a tudásotokat.

©

Öt klasszikus app a nyelvtanuláshoz: ezekkel otthon is könnyedén tanulhattok

Régóta szeretnétek belekezdeni a nyelvtanulásba, de valahogy sosem volt rá időtök? Ha most úgy érzitek, itt az idő a tanulásra, akkor összeszedtünk nektek 5 alkalmazást, amit otthonról is kipróbálhattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!