szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elegetek van már a tankönyvekből, nyelvtanfolyamokból és magolásból? Ezzel az appal most úgy tanulhattok nyelveket, hogy közben érdekes témákat hallgathattok, különleges videókat nézhettek.

Az English Club TV alkalmazásával különböző videós tartalmakkal készülhettek a nyelvvizsgára vagy tanulhattok nyelveket. Hogy hogyan?

Az alkalmazásban több mint 1000 videós tartalmat találhattok külön tematikákra vagy nyelvtani kérdésekre lebontva. Elég kiválasztanotok az első leckét - vagy éppen azt, amire kíváncsiak vagytok -, és már kezdhetitek is tanulást.

Újabb ingyenes nyelvi app a nyári szünetre: több mint 50 nyelv közül választhattok

Ha szeretnétek a nyáron nyelveket tanulni és szívesen belekóstolhattok valami újba, akkor ezzel az appal ingyenesen válaszhattok több mint 50 nyelv közül.

Minden anyaghoz találtok magyarázatot, és a videókban is az egyes kérdéskörök vagy tematikák kapcsán találtok kiemelt mondatokat. Az anyanyelvi beszélők pedig segítik a hallásértés vagy épp a kiejtés gyakorlását is. A videók végén kaptok néhány nyelvtani feladatot, hogy ellenőrizzétek, mennyit tanultatok.

Unalmas a sok előre gyártott anyag? Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy online tartalmakat is nézhessetek (persze ehhez a prémiumra kell váltanotok). De az ingyenes verzióval is épp elég videót elérhettek a gyakorláshoz. Ha szívesen kipróbálnátok az appot, akkor itt letölthetitek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.