szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha szeretnétek a nyáron nyelveket tanulni és szívesen belekóstolhattok valami újba, akkor ezzel az appal ingyenesen válaszhattok több mint 50 nyelv közül.

Ezzel az appal akár angolul, németül, spanyolul, olaszul, franciául vagy akár japánul is tanulhattok. Mielőtt belekezdenétek a tanulásba, ki kell választanotok egy közvetítőnyelvet, amit már beszéltek. Ha szeretnétek, akkor ez lehet a magyar, vagy bármilyen más nyelv is. Ezután kitölthettek egy szinteflmérőt, ám ez nem kötelező.

Nyelvtanulás a nyári szünetben? Itt egy ingyenes app, amivel hétköznapi beszélgetésekből tanulhattok

Nyelvtanulásra fordítanátok a nyári szünetben felszabadult temérdek időt? Ezzel az alkalmazással hétköznapi beszélgetések során gyakorolhatjátok a nyelvet.

Ezt követően választhattok feladatok közül, ahol mondatokat kell összeraknotok, képekhez megtalálni a jelentésüket vagy akár hallás után megtalálni a megfelelő kifejezéseket. Ha több nyelvet is kipróbálnátok, akkor bármikor válthattok a nyelvek között.

Az appban összesen 100 leckét találtok, amelyeket ingyen megcsinálhattok, minden lecke 10 lépésből áll. A leckék után pedig gyakorolhatjátok, amit megtanultatok. Ha szívesen kipróbálnátok az appot, akkor itt letölthetitek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.