szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Balázs József a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium és Általános Iskolában kapott munkát.

Tanügyi igazgatóhelyettes lett Balázs József, volt tanküreleti vezető, aki tavasszal, a távoktatás alatt "letiltotta" a tanításról a vasalódeszkás videójával internetszerte népszerűvé vált tornatanárt, Vezsenyi Lászlót - szúrta ki a Hódpress a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium és Általános Iskola weboldalán. A lap kereste az iskolát, de egyelőre választ nem kaptak.

Korábban írtunk róla, hogy június 15-i hatállyal távozott posztjáról Balázs József, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője​, aki a makói vasalódeszkás tesitanár elleni fellépése miatt került középpontba. Az ügyben ombudsmani vizsgálat is indult.

A híres vasalódeszka azonban lassan szimbólummá vált. Több ismert ember is kiált az ügyért - erről itt írtunk korábban. Arról is beszámoltunk, hogy a „vasalódeszkás tanár” úgy döntött, jótékony célra ajánlja fel a nagy karriert befutó vasalódeszkát. Végül a licitálásnak két nyertese is lett, így összesen több mint 400 ezer forintot hozott az állatmenhelynek.

Egy uszodába kerülhet a legendás vasalódeszka

Nemrég elárverezték a híres "oktatási" vasalódeszkát, a licitet egy szegedi vállalkozó nyerte. A deszkának pedig már az új helyes is megvan.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!