szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A távoktatás kreatív megoldásait úgy tűnik, nem mindenki értékelte ugyanúgy.

Alig a távoktatás kezdete után írtunk arról a makói tanárról, aki videóban mutatott be alternatív tesi gyakorlatot - egészen konkrétan egy vasalódeszkán oktatott úszást diákjainak, viccesen és kreatívan. Most a tanár a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) adott interjújából úgy tűnik, a videó nem tetszett mindenkinek sőt, a tanárt saját bevallása szerint még aznap, a videó kikerülésekor "letiltották" a tanításról, és az említett videót is törölnie kellett.

"Először is át kellett adnom a tanulói csoportjaimat a kollégáimnak. a továbbiakban nem küldhettem a diákoknak semmilyen digitális anyagot. Ennek ellenére viszont utasítottak, hogy a tananyagokat attól még el kell készítenem, és minden nap reggel el kell küldenem" - mesélte a szakszervezetnek, ahonnan neki, vagyis Vezsenyi Lászlónak ítélték a Civil Kurázsi Díjat. Ezt a szervezet azoknak az oktatási dolgozóknak szokta adni, akik a legbátrabban állnak ki a jogaikért.

 A tanár azt mondta, megvárja, hogyan alakulnak a dolgok szeptembertől, de egyelőre az eset miatt nagyon elment a kedve a tanítástól - tette hozzá.

Megvan a nap képe: Győrfi Pál is felkerült a tablóra a végzősök mellé

Méltó emléket állított a vácdukai Benedek Elek Általános Iskola végzős osztálya az elmúlt nyolc évnek és a koronavírus járványnak is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!