szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A makói József Attila Gimnázium tesitanára remek videóval rukkolt elő. Érdemes megnézni, milyen az igazi távtesi.

Milyen a koronavírus az iskolákban? Mi is sok visszajelzést kaptunk. Volt, aki azt írta, "nem túlzok szerintem, ha azt mondom, hogy ez a digitális oktatás borzalmas". Egy másik diák pedig azt írta, a helyzet nem egyszerű, neki ugyanis két fiatalabb testvére van - az egyik hetedikes, a másik elsős, az utóbbit pedig képtelenség rávenni a tanulásra. Azt is hozzáteszi, az anyukájuk egyedül neveli őket, akinek munkába kell járnia. Azonban nem csak ilyen lehet a távoktatás.

A makói tanár a videóban azt mutatja be, hogy milyen alternatív megoldások vannak az otthoni sportolásra, ha valakinek már elege van a "hagyományos" mozgásformákból.

Ahogy láthatjátok, ehhez nem kell más csak egy jól megerősített vasalódeszka és egy kevés képzelőerő. Ez a videó is bizonyítja, a tanárok mindent megtesznek, hogy a diákok ne szenvedjenek hiányt semmiből a koronavírus miatt. Jár a taps!

Mi is csatlakozunk: taps a tanároknak is!

Európa szerte tapssal köszönik meg az emberek az egészségügy munkáját. A taps megilleti a tanárokat is.

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.