Közoktatás Edupress

Még egy hétig igényelhető az őszi diákhitel

Elolvasom

Már csak egy hetük maradt azoknak, akik eddig nem kértek diákhitelt, de még ebben a szemeszterben szeretnének pénzhez jutni. Ez az összeg maximum 200 ezer, a költségtérítéses hallgatók számára pedig 250 ezer forint lehet. Aki lekési a december 15-i határidőt, az már csak a jövő tanulmányi félévre kérheti a kölcsönt - tájékoztatta a Diákhitel Központ az Edupresst.

Közoktatás Eduline

Határidő: ma még hitelesíthetnek az e-felvételizők

Elolvasom

Való igaz, hogy az e-felvételizők is február 16-án éjfélig rögzíthették jelentkezési adataikat az e-felvételi rendszerében, azonban a jelentkezési szándékuk csak a sikeres hitelesítés után válik érvényessé. Február 23-áig van lehetőségük, hogy postára adják a szükséges adatlapot, vagy az Ügyfélkapun hitelesítsenek.

Közoktatás Edupress

Még három napig lehet jelentkezni februárban induló képzésekre

Elolvasom

Még három napig nyújthatnak be jelentkezést azok, akik 2009 februárjában szeretnék megkezdeni felsőoktatási tanulmányaikat. Az úgynevezett keresztféléves képzésekre való jelentkezés határideje november 15. - mivel ez munkaszüneti napra esik, ezért november 17. - éjfél. A továbbtanulni szándékozók több mint 150 szak közül választhatnak - tájékoztatta az Educatio Kht. az Edupress-t.

1 2 3 4 5