Felnőttképzés MTI

Ennyi ma az átlagfizetés: friss adatok

Elolvasom

Idén januárban a bruttó átlagkereset 274 ezer forint volt, 10,0 százalékkal több, mint egy évvel azelőtt, a nettó keresetek ugyanúgy 10,0 százalékkal 182 ezer forintra emelkedtek - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Felnőttképzés MTI

Ennyit keres ma az átlag: friss számok

Elolvasom

Nőttek a bruttó fizetések tavaly az előző évhez képest, a keresetek továbbra is Budapesten voltak a legmagasabbak, de béreket az iskolai végzettség, a munkakör és a munkaadó cég mérete is befolyásolja - közölte a Workania állásportál szerdán az MTI-vel.

Közoktatás Eduline

Ennyit lehet keresni diploma nélkül: itt van a legjobban fizetett területek listája

Elolvasom

A szellemi munkát még mindig jobban megfizetik a cégek, a legtöbbet pedig a versenyszférában dolgozók keresnek - derült ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat friss statisztikáiból. Az egyetemi diplomások átlagosan kétszázezer forinttal keresnek többet, mint azok, akik gimnázium vagy szakközépiskola után nem tanultak tovább. Itt vannak a részletes adatok.

Felsőoktatás Eduline

Mennyit lehet keresni diplomával?

Elolvasom

A férfi menedzserek és cégvezetők átlagosan havi bruttó 700 ezer forintot keresnek, 33 százalékkal többet mint a bruttó 526 ezer forintos átlagfizetéssel rendelkezői női vezetők - derül ki a Workania állásportál által működtetett fizetesek.hu oldal legfrissebb felméréséből.