szerző:
Eduline

Angol, német és orosz tanfolyamajánlónk után következzen az olasz: összegyűjtöttünk néhány online tanfolyamot, amelyek...

Angol, német és orosz tanfolyamajánlónk után következzen az olasz: összegyűjtöttünk néhány online tanfolyamot, amelyek segítségével a számítógép előtt ülve, ingyen gyakorolhatjátok a nyelvet.

1. E-language School

©

A helyes kiejtés elsajátítását hanganyaggal segíti, de a szókincset is bővíti az ElanguageSchool.net oldal. Az igazi különlegessége viszont egy videógyűjtemény, amely segítéségvel számos kifejezés kiejtését gyakorolhatjátok.

2. One World Italiano

©

A OneWorldItaliano.com oldalon meglepően sok, harminchét ingyenes leckét találtok olaszból. Sok érdekes témát (egy reggel a hotelben, karnevál, római kirándulás) dolgoz fel a honlap, minden leckéhez tartozik hanganyag. Az ismeretlen szavakhoz külön magyarázatot kaptok, és feladatok is kapcsolódnak a leckékhez.

3. Italian Language Guide

©

Akár kezdő valaki, akár szeretné átismételni az alapokat, az ItalianLanguageGuide.com oldal jó megoldásnak tűnik: a részletes tananyag a kiejtésben és a nyelvtanban is sokat segít. A szókincseteket tematikusan bővíthetitek: az oldal külön foglalkozik a színekkel, számokkal stb. Sőt, a nyelv történetéről és az olasz mindennapokról is olvashattok.