Ingyenes app nyelvtanulóknak: hallottatok már a language exchange-ről?

Nyelvvizsgára készültök, és a szóbeli a mumus, mert nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.

A Hello Talk a language exchange appok közé tartozik, amelyek segítségével anyanyelvi beszélőkkel kommunikálhattok írásban és szóban, így fejlesztve szövegértési és kommunikációs készségeteket.

hirdetés
hirdetés

A Hello Talkot több mint száz nyelv beszélői használják, az appon keresztül folytatott beszélgetéseket a rendszer lementi, így a leghasznosabb kifejezéseket elraktározhatjátok magatoknak.

Az alkalmazás ingyenes, de bizonyos extra funkciókért fizetni kell.

Így fejlesztheted az olvasás- és hallásértésedet a nagy hírportálokkal

Nyelvvizsga olvasás- és a hallásértést mérő feladatok nélkül nem létezik. Mai cikkünkben a két - úgynevezett befogadó - készség, vagyis az olvasás- és a hallásértés lehetséges fejlesztési irányaival, leghatékonyabb online eszközeivel és forrásaival foglalkozunk. Honnan származnak a nyelvvizsgákon kapott szövegek? Ezt a kérdést manapság nem nehéz megválaszolni: természetesen az internetről.

 

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X