szerző:
Eduline

"Kérdem én, hogy lehet az, hogy mégis látszólag minden rendben van, mindenhol sikeresen lezárult minden? A válasz egyszerű. Az iskolák vezetői, tanárai, dolgozói viszik a hátukon az egészet, akkor is, amikor már lóg a belük, akkor is, ha szépen lassan beledöglenek. Mert nem néznek mást, csak a gyerekeket"- írja Facebook-oldalán Balatoni József, vagyis Jocó bácsi.

©

"Látszólag minden rendben van, hisz a 2017/2018-as tanévet lezárjuk, gyerekek tízezrei kezdik meg mosolyogva a vakációt. Ők érzik, hogy valami nem jó, de nem tudják, hogy mi. És jobb is." - olvasható a Jocó bácsi világa Facebook-oldalon.

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:

Jocó bácsi világa

Látszólag minden rendben van, hisz a 2017/2018-as tanévet lezárjuk, gyerekek tízezrei kezdik meg mosolyogva a vakációt. Ők érzik, hogy valami nem jó, de nem tudják, hogy mi. És jobb is. Hetek óta...

Nagyon furcsa ajándékot kapott 40 év tanítás után a nyugdíjba vonuló pedagógus

"Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz. De arra nem, hogy egy olyan törlőkendőt/konyharuhát (???) kap, amire az "Orgona ága..." idézet lett nyomtatva, virággal és az összes vezető aláírásával" - írja Facebook-oldalán Balatoni József, vagyis Jocó bácsi.