Nagyon furcsa "ajándékot" kapott 40 év tanítás után a nyugdíjba vonuló pedagógus

1

"Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz. De arra nem, hogy egy olyan törlőkendőt/konyharuhát (???) kap, amire az "Orgona ága..." idézet lett nyomtatva, virággal és az összes vezető aláírásával" - írja Facebook-oldalán Balatoni József, vagyis Jocó bácsi.

"Maradt pár kendő anyák napjáról, aztán beledobták a bonbon mellé, hadd örüljön a 40 évet ledolgozó pedagógus. Már nem tudom, hogy ilyenkor kínomban nevetve sírjak vagy sírva nevessek. De tényleg" - olvasható a Jocó bácsi világa Facebook-oldalon.

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:

hirdetés
hirdetés

Jocó bácsi világa

Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz. De arra nem, hogy egy olyan törlőkendőt/konyharuhát (???) kap, amire az "Orgona...

A következő pedagógus ezzel ellentétben emlékezetes "ajándékot" kapott első osztályától, érdemes megnézni a videót:

Megható videó: így búcsúztatták a nyugdíjba vonuló tanárnőt

Megható videó készült egy nyugdíjba vonuló tanárnőről, akitől első osztálya búcsúztatott. Nyugdíjba vonulása előtt első osztálya lepte meg a tanárnőt, aki nem is sejtette, hogy az utolsó tanóráján ilyen fogadtatásban lesz része - írja Facebook-oldalán a Fehérvár TV.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Imelda

A KLIK idejétmúlt történelmi könyveket is küldött már ki iskolába, mondván elismerés és jutalomkönyvnek is kiváló, azonban a történelemkönyvben időközben más értelmezésben jelenik meg az az időszak, amiről a könyv szól (talán központi utasításra). Szóval kaptak kiselejtezésre váró könyveket... Szép gesztus!

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X