szerző:
Eduline

A pomázi általános iskola kerítését színesre festették a nyári szünet alatt, ettől pedig néhány szülő és egy helyi képviselő teljesen összeomlott.

©

Sarkadi Attila, a Jobbik helyi képviselője a Facebookon leplezte le az évszázad összeesküvését, amit a pomázi gyerekek ellen próbál elkövetni a…hát valószínűleg a háttérhatalom, vagy valami ehhez hasonló szörnyűségre gondolhatnak a leleplezők.

Egyes szülők állítólag ilyeneket írtak neki felháborodásukban a képviselőnek: „nem viszem oda a gyermekem, így szoktatják a szivárvány léthez”, „valami szekta csinálta, azonnal lépjetek fel ellene”.

Sarkadi a bejegyzés végén jelzi, beszáll a festék árába és festeni is segít, ha egyszínűre kell mázolni a kerítést, mert az mégsem járja, hogy ilyen színes legyen egy iskola környéke.

A világméretű összeesküvést leleplező szülő-képviselő összefogást az Index szúrta ki. A portál szerint a pomázi önkormányzat is megosztotta a posztot, ott a kommentek alapján pedig úgy tűnik, a többség nem érti, mi a gond a színes kerítéssel. Van még remény.