Sok oka lehet annak, ha nem jó a bizonyítvány

Sok oka lehet annak, ha a gyerek nem teljesít jól az iskolában. Mit tehet ilyen esetben a szülő, hogyan tud megfelelően motiválni? Mik lehetnek a valódi okai annak, ha egy gyerek nem tud jó jegyeket szerezni az iskolában.

Érdemes lehet a büntetés-jutalmazás szélsőségeit hátrahagyni és megnézni a helyzetet közelebbről, ugyanis, ha egy gyerek nem teljesít jól az iskolában, akkor annak számtalan oka lehet a lustaságon kívül is.

hirdetés
hirdetés

Lehet, hogy nem tetszik neki az óra vagy csak nem érzi jól magát az iskolában, az osztályában. A tanuláshoz elsősorban kedvet kell csinálni a gyerekeknek, egy szülő elsődleges feladata ez lenne - mondja Deliága Éva gyermekpszichológus. A teljes cikket elolvashatjátok itt.

Ingyenes belépőt kapnak azok a diákok, akik csak ötösöket szereztek: itt a lista

Az ország több pontján ingyen utazhatnak, strandolhatnak, játszhatnak a kitűnő bizonyítványt szerző diákok. Mutatjuk, hova nem kell belépőjegyet venni, ha magatokkal viszitek a bizonyítványt és a diákigazolványt. Kerekerdő Élménypark A debreceni élménypark június 17-én és 18-án gyerekhétvégét tart színpadi produkciókkal, artistákkal és meseszereplőkkel, a kitűnő bizonyítványt felmutató gyerekek pedig ingyen léphetnek be a parkba.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X