Ingyenes belépőt kapnak azok a diákok, akik csak ötösöket szereztek: itt a lista

1

Az ország több pontján ingyen utazhatnak, strandolhatnak, játszhatnak a kitűnő bizonyítványt szerző diákok. Mutatjuk, hova nem kell belépőjegyet venni, ha magatokkal viszitek a bizonyítványt és a diákigazolványt.

Kerekerdő Élménypark

A debreceni élménypark június 17-én és 18-án gyerekhétvégét tart színpadi produkciókkal, artistákkal és meseszereplőkkel, a kitűnő bizonyítványt felmutató gyerekek pedig ingyen léphetnek be a parkba. Bővebb infó itt.

hirdetés
hirdetés

Gyermekvasút

Ingyen utazhat a Gyermekvasúton hétvégétől egészen június végéig minden olyan diák, akinek az év végi bizonyítványa csupa ötös. Bővebb infó itt.

Virágfürdő

A kaposvári Virágfürdő június 24-én és 25-én tart tanévzáró programokat, a kitűnő általános iskolásoknak egyik nap sem kell belpőjegyet váltaniuk a strandra. Bővebb infó itt.

Siklósi termálfürdő

A Thermal Spa Siklós június 24-én és 25-én akciózik: ha bemutatjátok kitűnő bizonyítványotokat és diákigazolványotokat, nem kell belépőt vásárolnotok. Bővebb infó itt.

Ha tudtok olyan strandot, múzeumot, élményparkot vagy bármi mást, ahol a kitűnő bizonyítványért ingyen belépőt kaphatnak a diákok, írjátok meg kommentben vagy az [email protected]!

Ezekbe a múzeumokba teljesen ingyen mehettek be ezen a hétvégén

Ezen a hétvégén is több budapesti múzeum állandó kiállítását nézhetik meg a 26 év alattiak - mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok szombaton és vasárnap. Ha az ösztöndíjatok már elfogyott, de szeretnétek valamilyen tartalmas programmal lazítani szombaton vagy vasárnap, látogassatok el valamelyik budapesti múzeumba.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés