Ingyenes belépőt kapnak azok a diákok, akik csak ötösöket szereztek: itt a lista

1

Az ország több pontján ingyen utazhatnak, strandolhatnak, játszhatnak a kitűnő bizonyítványt szerző diákok. Mutatjuk, hova nem kell belépőjegyet venni, ha magatokkal viszitek a bizonyítványt és a diákigazolványt.

Kerekerdő Élménypark

A debreceni élménypark június 17-én és 18-án gyerekhétvégét tart színpadi produkciókkal, artistákkal és meseszereplőkkel, a kitűnő bizonyítványt felmutató gyerekek pedig ingyen léphetnek be a parkba. Bővebb infó itt.

hirdetés
hirdetés

Gyermekvasút

Ingyen utazhat a Gyermekvasúton hétvégétől egészen június végéig minden olyan diák, akinek az év végi bizonyítványa csupa ötös. Bővebb infó itt.

Virágfürdő

A kaposvári Virágfürdő június 24-én és 25-én tart tanévzáró programokat, a kitűnő általános iskolásoknak egyik nap sem kell belpőjegyet váltaniuk a strandra. Bővebb infó itt.

Siklósi termálfürdő

A Thermal Spa Siklós június 24-én és 25-én akciózik: ha bemutatjátok kitűnő bizonyítványotokat és diákigazolványotokat, nem kell belépőt vásárolnotok. Bővebb infó itt.

Ha tudtok olyan strandot, múzeumot, élményparkot vagy bármi mást, ahol a kitűnő bizonyítványért ingyen belépőt kaphatnak a diákok, írjátok meg kommentben vagy az [email protected]!

Ezekbe a múzeumokba teljesen ingyen mehettek be ezen a hétvégén

Ezen a hétvégén is több budapesti múzeum állandó kiállítását nézhetik meg a 26 év alattiak - mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok szombaton és vasárnap. Ha az ösztöndíjatok már elfogyott, de szeretnétek valamilyen tartalmas programmal lazítani szombaton vagy vasárnap, látogassatok el valamelyik budapesti múzeumba.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Az ismeretségi körömben is van egy-két gyerek, aki megérdemelné, de nekik sajnos nem jut a fenti jókból.
1. Tanulási nehézségekkel küzd.
Míg az osztálytársai séróból kivágják az ötös dolgozatot, addig ő korrepetálásra jár (mialatt a többiek az udvaron fociznak), otthon lefekvésig gyakorol az anyjával (mialatt a többiek mesét néznek), de négyesnél nem tud jobbat összehozni. Folyamatos stressz és megalázás a része.
2. Szegény sorsú diák.
A tehetsége meglenne, de minden délután haza kell utaznia, ahol a testvéreire vigyáz. A szülei elváltak, alkoholista apja néha meglátogatja, de abban sincs köszönet. Az anyja három műszakban dolgozik, normális íróeszközei sincsenek, sem internet-hozzáférése, sem könyvtár a faluban. Sajnos becsúszik egy-két négyes.
3. Agyonterhelt diák.
A szülei maximalisták, néptáncra, hegedűre + szolfézsra jár, vív, focizik és lovagol. A hétvégéken templomba, „családias” kirándulásokra, fellépésekre, versenyekre cipelik, az év végére már hulla fáradt, dekoncentrált, egy-két dolgozata nem sikerül ötösre, így év végén sem kitűnő.
4. A kedves tanító néni áldozata.
Minden rendben a gyerekkel, csak nem polgármester/képviselő/orvos/ügyvéd stb. az apukája, a tanító néni így sajnos nem tudja megadni neki a jobb jegyet.
Valamennyien így jártak...

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X