Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Gyerekverésre buzdít a botrányos könyv

2

Csak szólunk, hogy veréssel "nevelni" a gyereket bűncselekmény.

Forrás: Shutterstock

Egy vallásos könyvkiadó nevével található meg Magyarországon egy amerikai szerző, Kay Kuzma könyve, amiben leírja, milyen módszerekkel érdemes megverni a gyerekünket, hogy az "tanuljon" is belőle.

hirdetés
hirdetés

A kötetre a 444 bukkant rá, és részletesen taglalják a gyerekverésről szóló fejezetet. A szerző például csak azért nem ajánlja, hogy kétévesnél fiatalabb gyereket verjen a szülő, mert nem emlékszik rá az áldozat, így nem lesz hatásos.

Az első hét év című kötet szerint előre be kell jelenteni a 2-7 év közti gyereknek, hogy most bizony el lesz verve, az ütlegek után pedig "szeretetélményben" kell részesíteni.

Mindeközben a szerző arról is ír, hogy milyen személyiségromboló hatása van a gyerekverésnek.

A kötetet itthon az Advent kiadó terjeszti, melynek vezetője a portálnak dícsérte a szerzőt, a könyv mondanivalóját pedig "sugárzóan nagyszerűnek". A kiadó Nyolc Lépés Alapítvány nem válaszolt érdemben a 444 megkeresésére.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

A cikkről közleményt adtak ki:
http://adventista.hu/egy-megtamadott-konyvrol-dr-kay-kuzma-az-elso-7-ev/

A cikkről közleményt adtak ki:
http://adventista.hu/egy-megtamadott-konyvrol-dr-kay-kuzma-az-elso-7-ev/

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X