Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Tanítás 12-16 fokban? Több iskolában is gond van a fűtéssel

Nem csak Kispesten romlott el a kazán.

Forrás: AFP / Frank May

Legalábbis ez derül ki abból az írásbeli válaszból, amit a hvg.hu-nak küldött a Klik.

hirdetés
hirdetés

A portált az érdekelte, hogy előfordult-e országosan máshol is hasonló, mint ami nemrég a kispesti Erkel Ferenc Általános Iskolában.

Múlt héten derült ki, hogy a téli szünet alatt elromlott az Erkel fűtése, és emiatt többször is haza kellett küldeni a diákokat a tantermekben tapasztalható hideg miatt. Hétfőn a kerület vezetése 10 millió forintot különített el a korszerűsítésre, holott ez január 1-je óta már az állam, pontosabban a Klik felelőssége.

Azóta kiderült, a budapesit Szinyei Merse Gimnáziumban is probléma van a fűtéssel, a 12-16 fokos tantermekben csak rövidített órákat tartottak az elmúlt napokban - erről a 444 számolt be.

A Klik szerint országosan elszórtan jelentkeztek kazánokkal kapcsolatos problémák. Mint írták, a tankerületi központok minden esetben elkezdték a hiba elhárítását, és értesítették az érintetteket. Azt sajnos nem tudni, mit jelent, hogy elszórtan, és az sem világos, hogy sikeres volt-e a hibaelhárítás. Kispesten állítólag még mindig nincs megfelelő fűtés.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X