Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az önkormányzat javítja meg a kispesti iskola elromlott fűtését

Annak ellenére, hogy 9 napja már az államé a működtetés feladata, miután államosították az iskolaépületeket.

Forrás: google street view

A hvg.hu szerint Gajda Péter polgármester ma délelőtt járt a kispesti Erkel Ferenc Általános Iskolában, és bejelentette, hogy 10 milliós rendkívüli támogatást ad az intézmény fűtésének javítására.

hirdetés
hirdetés

Múlt héten robbant ki a hír, hogy a kispesti iskolában már hetek óta probléma van a fűtéssel, és már kétszer is hazaküldték tanítási időben a gyerekeket, mivel kihűltek a termek. A Klik tavaszra ígért teljes körű javítást.

A polgármester szerint nincs idő tavaszig várni, ezért az önkormányzat vállalja a költségeket. Gajda szerint nem kell rendkívüli szünetet elrendelni a javítási munkálatok alatt.

Mint ismert, január 1-től a Klik vette át az iskolák működtetését, így az épületekkel kapcsolatos feladatokat. ENnek sok önkiormányzat nem örült, főleg azok, akik az utóbbi években sok pénzt költöttek az épületekre.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X