Már 100-nál több iskola fog tiltakozni szerdán

Vélhetően a tavaszi szünet nem kedvez a tiltakozások bejelentésének, ennek ellenére lassan mégis emelkedik a szerdán tiltakozó iskolák száma.

A pénteki nap során megmozdultak a vidéki iskolák is a Tanítanék Mozgalom és a Civil Közoktatási platform csütörtöki bejelentése után, mikor hivatalosan is meghirdették  - a korábban már biztosra könyvelt - polgári engedetlenséggel egybekötött tiltakozást.

hirdetés
hirdetés

Szombatra száz fölé emelkedett a bejelentett iskolák száma, de ez csak hozzávetőleges érték, ugyanis ez a szám csak a szervezőkkel együttműködők által szerkesztett térképéből olvasható ki. A Tanítanék Mozgalom Facebook oldalán meghirdetett eseménynél 4 ezer feletti az érdeklődő, valamint a diákok is szolidaritási tiltakozást jelentettek be, ahol szintén másfél ezer érdeklődőt számolhatunk a bejelentéstől számított harmadik napon.

A tiltakozáshoz összefoglaló magyarázatot és a tanácsokat fogalmazott meg a Tanítanék Mozgalom.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X