Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az amerikai középiskolásról kiderült, hogy valójában egy ukrán férfi

Mindenki nagyon szerette az amerikai tinédzsert, amíg ki nem derült, hogy ő valójában egy ukrán felnőtt. Egészen bizarr történet az Egyesült Államokból.

Artur Samarin négy éve érkezett az országba turistavízummal, de ahelyett hogy hazament volna annak lejártakor, egészen elképesztő trükköt eszelt ki.

hirdetés
hirdetés

A most 23 éves fiatalember beiratkozott egy középiskolába, ahol nemrég még azt hitték, hogy 18 éves, és Asher Pottsnak hívják.

Kapcsolódó cikkek

Ingyenes lehet az oktatás a Harvardon

Így használják ki a havat az amerikai egyetemisták

Megható meglepetést találtak ki beteg tanárnőjüknek

Samarin még jogosítványt is hamisíttatott magának Potts nevére, de az iskolai álcát sem bízta a véletlenre: aktívan részt vett a gimi életében, még jótékonysági eseményeken is aktív volt.

Egyik osztálytársa egészen elképedt azon, ami kiderült Pottsról. Bár korábban az akcentusa miatt sokszor ugratták azzal, biztosa orosz kém, nem gondolták volna, hogy tényleg nem stimmel vele valami.

Samarint nem biztos, hogy csak simán kiutasítják, ugyanis már okirat hamisítással is vádolják.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X