Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Videóra vették a tanár pofonját Zalaegerszegen, nyomoz a rendőrség

1

Egy vágott videó terjed a neten, amin egy felnőtt meglehetősen erőteljesen megüt egy tanulót. A felvétel valódi, néhány hete készült.

Forrás: pixabay.com

A Thug Life Hungary nevű Facebook-oldalon jelent meg egy videó, amin egy - feltehetően tanár - elég durván megpofoz egy diákot. A felvételt már 14 ezerszer nézték meg.

hirdetés
hirdetés

A felvételre egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket, ő épp Zalaegerszegre készül továbbtanulni, így szerette volna tudni, melyik iskolában fordulhatott elő ilyesmi.

Az eset tudomásunk szerint nagyjából egy hónapja történt a zalaegerszegi Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskolában. Úgy tudjuk, a pofonból azóta rendőrségi ügy lett.

Ezzel kapcsolatban megkerestük a Zalaegerszegi Szakképzési Centrumot. Szabó Károly főigazgató úgy tájékoztatta az Eduline-t, hogy az ügy kivizsgálása folyamatban van, és az eljárás végéig nem tud tájékoztatást adni arról.

hirdetés

Hozzászólások (1)

sceptic

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar-iskolak__7338846-mi-a-velemenyetek-a-zalaegerszegi-ganz-abraham-es-munkacsy-mihaly-szakkozepiskol

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanulasi-lehetosegek__2512182-mi-a-velemenyetek-a-zalaegerszegi-ganz-abraham-es-munkacsy-mihaly-szki-rol-eros

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X