Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Csoda történt az omladozó iskolában

2

Miután az egész ország a tarnazsadányi iskola állapotán szörnyülködött, valami megmozdult.

Forrás: heol.hu/Kosrós Viktor

Csoda történt Tarnazsadányban. Miután az egész ország tudomására jutott, milyen körülmények között kell iskolába járniuk a helyi gyerekeknek, a Kliknek eszébe jutott, hogy kéne valamit tennie.

hirdetés
hirdetés

A fenntartó közölte a heol.hu-val, hogy új vizesblokkokat alakítanak ki az iskolában. A mostani egy külön épületben van, és emberi használatra ránézésre is alkalmatlan.

A Klik hamarosan minden adósságát törleszti.

Ezután a mozgáskorlátozottak is használhatják a mosdót, aminek a kivitelezéssel kapcsolatos teendői már folyamatban vannak.

Állítólag a szenyvizet szippantó cég felé is rendezte adósságát a Klik, így többé talán nem önti el az udvart az emésztőgödör tartalma.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

dedyy

A közösség már kovácsolódik ,csak nem látod valami miatt.Miért a falunak kellene megmozdulni amikor erre a feladatra pártod és kormányod kijelölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot.

Kocsis Ferenc Vilmos

Naivan azt hittem megmozdult a falu! Sajnos nem, még egy ekkora gond sem tud igazi közösséget kovácsolni, kár!

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X