Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Itt a tiltakozó tanárok újabb dobása: mindenkit várnak

10

Újabb komoly utcai megmozdulásra készülnek a tiltakozó pedagógusok. A Civil Közoktatás Platform március 15-re szervez demonstrációt Budapesten.

Forrás: MTI / Kovács Tamás

„Mindenkit nagyon-nagyon nyomatékosan kérünk, hogy március 15-ére összpontosítsa az erejét Budapestre, és jöjjön el. Délután 3-kor találkozzunk, és vonuljunk végig az Andrássy úton a Kossuth térig. Mutassuk meg, hogy mekkora erő van mögöttünk!” – mondta Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója az ATV-ben.

hirdetés
hirdetés

A Civil Közoktatási Platform nem fogadja el Palkovics László államtitkár bejelentését arról, hogy több pénzt kap a Klik és átalakítják nyárra. Szerintük ugyanis az egészet úgy, ahogy van, meg kéne szüntetni.

Nemrég írtunk arról, hogy a Klik a PSZ-nek is tartozik, a szakiskolák pedig teljesen érthető okból menekültek a Kliktől.

A tiltakozáshoz máris csatlakozott egy népesebb csoport, mégpedig a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, amibe pedagógusi, egészségügyi és köztisztviselői érdekképviseletek is tartoznak.

A SZEF szombati kongresszusán határozott arról, hogy támogatja a Pedagógus Sztrájkbizottság 25 pontos követelését, és szolidaritást vállal a Civil Közoktatási Platform tüntetésével.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (10) , melyek közül a legfrissebbek:

Tass Gyula

Orsóskám ! nem a tanároknak nem tetszik az oktatás,az egészségügy,az MNB,a Posta,a TAO ellopása -hanem a felsős diákoknak és a szüleiknek se ----jé nem nyúlt bele az ÁVÓÓÓ

Tass Gyula

orsóskám ! nem a tanároknak nem tetszik az egészségügy kilopása,és fasiszta irányítása ! a diákoknak se,a szüleiknek se

Nagy Sára

Nem lehetne inkább a Múzeumnál?
Szép csendben végighallgatjuk a műsort, aztán mindent bele!

Hamar Anna

Ki nem hagynám!!! Kissé fáradtan, mert akkor érek haza Kassáról, de természetesen ott leszek

Vucskovics Erzsébet

Az más, az állami ünnepség lesz, ez meg tüntetés. Mind a kettőre elmehet, ha ráér, csak majd át kell sétálnia. Én, személy szerint, csak délután megyek.

Péter Szigeti

ha már március 15-én, akkor mért nem d.e. 11kor a Múzeum lépcsőjénél?

Animami Anikó

A tanmesét mondó apukához mindenképpen ragaszkodunk. Várjuk a miskolci Tanuár Urat is új mesével!

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X