Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Elárasztották a netet a kockás inges diákok, a Teleki előtt pedig már gyűlnek a virágok

1

Rengeteg diák ment ma kockás ingben iskolába, szolidaritást vállalva a tiltakozó tanáraikkal. Elárasztották a Facebookot a fotók.

Forrás: Facebook

Facebookon szervezték a diákok azt a tiltakozást, ami miatt reggel rengetegen kockás ingben mentek suliba.

hirdetés
hirdetés

Az oldalra reggel óta folyamatosan, gyakorlatilag perceként érkeznek a fotók a kockás inges diákokról.

Sok helyen az egész osztály ilyen felsőben ment iskolába, és a tanárok is a diákokkal tiltakoznak.

Úgy tűnik, akkor sem kell kétségbe esni, ha nincs otthon kockás inged.

Közben a Teleki Blanka Gimnázium elé egész nap várják a fehér virágokat. Korábban írtunk róla, hogy azért szervezett a Független Diákparlament tiltkaozást a zuglói iskola elé, mert a Klik lehetetlen feladatokat kért az igazgatótól, aki a tüntetések egyik fő szervezője.

Az iskola délelőtt így nézett ki.

Gyűlnek a Teleki előtt a virágok, délután 6-ig te is vihetsz! A szolidaritási akciót azért hirdették meg, mert a kormány...

Posted by Kettős Mérce on Thursday, 18 February 2016

Kattintsatok ide, és garantáltan nem maradtok le a legfrisebb hírekről. Nézzétek meg, hogyan kérte ki az iskolából egy szülő a gyerekét február 29-re!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Antiterrorista

Mindegyik biológia tanár is kell tudja, hogy tudatos népirtás a Menzareform! Azonosító: menzareformaldozatsegitoszolgalat160223

MENZAREFORMOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLATHOZ

Tejfalussy András nyilvános közérdekű bejelentése az Áldozatsegítő Szolgálathoz: A „MENZAREFORMEREK”, a magyar gyerekek étkezésénél is a tényleges szükséglet kb. ötödére korlátozták a konyhasót és tízszeresére növelték a káliumot. Miután tudják, hogy Nobel-díjat kaptak 1950-ben, akiknek a patkány- és emberkísérletei mérésekkel bizonyították az ilyen nagymértékű konyhasópótlás-korlátozás és káliumtúladagolás magasvérnyomás okozó, életrövidítő, ivartalanító, fajirtó hatását. Ezeknek hazánkban naponta több százezer mérgezett áldozata van. Lásd: www.tejfalussy.com, MEHNAM 550. Állítsák le a fajirtó MENZAREFORMOT! Budapest, 2016. 02. 23. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatásmérés-tudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. +36 20 2181408, www.tejfalussy.com, [email protected]

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X