Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Már a következő lépést tervezi a PSZ, tényleg elmennének a végsőkig

1

Bár még bízik a PSZ a tárgyalások sikerében, de közben szervezni kezdik a sztrájkot.

Forrás: Fazekas István

Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke az ATV-nek mondta el, hogy két fontos döntést hozott a szervezet országos vezetése.

hirdetés
hirdetés

Az egyik, hogy továbbra sem vesznek részt a köznevelési kerekasztal munkájában, a másik pedig, hogy bár folytatják a tárgyalást a kormánnyal a pedagógusok sztrájkbizottságának tagjaként, közben szervezik a munkabeszüntetést.

A Magyar Nemzet mai számában is idézik Gallónét. A szakszervezeti vezető reagált Orbán Viktor tegnapi, parlamenti beszédére.

A miniszterelnök tegnap kizárta, hogy a pedagógusok bérét emelni fogják. A PSZ elnöke azonban azt mondta, nem is követelnek ilyesmit, csak a munkájukat segítők fizetését szeretnék rendezni, hiszen ők 2008 óta ugyanannyit keresnek.

Itt írtunk arról, hogy Balog Zoltán is elismerte, nem a bérükért tüntetnek a tanárok. Ma reggel pedig a híres McKinsey-jelentésről írtunk, ami alapján a Klik létrejöhetett.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

András Tejfalussy

Mindegyik biológia tanár is kell tudja, hogy tudatos népirtás a MENZAREFORM. Mégsem tüntetnek ellene? Azonosító: menzareformaldozatsegitoszolgalat160223

MENZAREFORMOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLATHOZ

Tejfalussy András nyilvános közérdekű bejelentése az Áldozatsegítő Szolgálathoz: A „MENZAREFORMEREK”, a magyar gyerekek étkezésénél is a tényleges szükséglet kb. ötödére korlátozták a konyhasót és tízszeresére növelték a káliumot. Miután tudják, hogy Nobel-díjat kaptak 1950-ben, akiknek a patkány- és emberkísérletei mérésekkel bizonyították az ilyen nagymértékű konyhasópótlás-korlátozás és káliumtúladagolás magasvérnyomás okozó, életrövidítő, ivartalanító, fajirtó hatását. Ezeknek hazánkban naponta több százezer mérgezett áldozata van. Lásd: www.tejfalussy.com, MEHNAM 550. Állítsák le a fajirtó MENZAREFORMOT! Budapest, 2016. 02. 23. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatásmérés-tudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. +36 20 2181408, www.tejfalussy.com, [email protected]

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X