Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A szülők is sztrájkot szerveznek

3

A Facebookon próbálják meggyőzni a szülőket, hogy a tanárok melletti szolidaritásként vegyék ki egy napra a gyereküket az iskolából. Szerintetek jó ötlet, hogy titeket is bevonnának a tiltakozásba? A cikk végén szavazhattok.

Forrás: Shutterstock

„Sztrájkoljunk mi is! Ne engedd a gyerekedet 2016. február 29-én iskolába! Három nap hiányzást igazolhat a szülő, legyen ez az első figyelmeztetés!” – áll egy Facebook-csoport felhívásában.

hirdetés
hirdetés

A csoport a szülőket próbálja mozgósítani, hogy ők is „sztrájkoljanak” a maguk módján, csatlakozva a tanárok tiltakozáshullámához.

Kapcsolódó cikkek

Helyretették Lázárt a pedagógusok

A PDSZ faképnél hagyja a kormányt

Már jövőre megújulhatnak a tantervek

Az egyik szervező azt írta: „célunk, hogy a kormányunk lássa be, ez így nem mehet tovább! ! Gyerekeket, pedagógusokat tesznek tönkre. Ez nem hatalmi játszma! ! Itt a gyerekeinkről a jövőről van szó! Csak együtt -közös erővel érhetünk el minőségi változást!”

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Frest Alexi

Nem azért maradnak le, hanem mert portfólióírással, felesleges marhasággal megy el a tanárok ideje, energiája! Rossz a tanterv, és ez Orbán király műve, a Klebelsberg bandáé, Hoffmann Rózsáé, szégyellje magát mind, akinek köze van ehhez a vezetéshez! De az is, aki védi őket. Orbán Viktor Magyarország szégyene.

Sz Ria

Igen is jó ötlet minket is bevonni mivel mi járunk suliba és nem a szülők! És eggyátalán nem szeret senki se iskolába járni!

Kaposvári László

Egyáltalán nem jó ötlet a gyerekeket is bevonni a tiltakozásba. A gyerekek (főleg alsósok, felsősök) még ebből nem értenek semmit, a legtöbben szeretnek is iskolába járni. A másik pedig, hogy miért kellene akadályozni a tanárok munkáját? Ha valóban lesz ilyen fajta tiltakozás, akkor a tanárok szintén lemaradnak a tananyaggal, és ez heti 1 órás tantárgyak esetében főleg nagy baj...

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X