Pizsamás szülők jelennek meg reggelente a brit iskolánál, az igazgató besokallt

Ne hordják pizsamában a gyereküket iskolába – erre kérte a szülőket egy brit iskola igazgatója. Nem egyedi a jelenség, kár, hogy fényképes bizonyítékot nem láttunk.

Forrás: Wikipedia

Borzasztó kíváncsiak lennénk arra, hogy mi folyik pontosan a Skerne Park Academy-ben, ha az igazgatónak ilyesmit kell kérnie.

hirdetés
hirdetés

A Guardian idéz a levélből, ami kifogásolja, hogy egyes szülők pizsamában és papucsban ácsorognak a kapuk előtt, amikor reggel viszik a gyerekeket.

Ami még sokkal durvább, hogy délutánonként is előfordul hasonló. Sőt, az igazgató szavaiból úgy tűnik, szülői értekezleten is láttak már hálóruhás embereket.

A cikk szerint egyébként a probléma országos lehet, ugyanis egy másik iskolában nemrég hasonló lépésre szánta el magát az igazgató.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X