Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pizsamás szülők jelennek meg reggelente a brit iskolánál, az igazgató besokallt

Ne hordják pizsamában a gyereküket iskolába – erre kérte a szülőket egy brit iskola igazgatója. Nem egyedi a jelenség, kár, hogy fényképes bizonyítékot nem láttunk.

Forrás: Wikipedia

Borzasztó kíváncsiak lennénk arra, hogy mi folyik pontosan a Skerne Park Academy-ben, ha az igazgatónak ilyesmit kell kérnie.

hirdetés
hirdetés

A Guardian idéz a levélből, ami kifogásolja, hogy egyes szülők pizsamában és papucsban ácsorognak a kapuk előtt, amikor reggel viszik a gyerekeket.

Ami még sokkal durvább, hogy délutánonként is előfordul hasonló. Sőt, az igazgató szavaiból úgy tűnik, szülői értekezleten is láttak már hálóruhás embereket.

A cikk szerint egyébként a probléma országos lehet, ugyanis egy másik iskolában nemrég hasonló lépésre szánta el magát az igazgató.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X