Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mi a közös az amerikai és a magyar tanárokban?

Az Egyesült Államokban is akad olyan iskolai körzet, ahol nagyon dühösek a tanárok, a magyarországi helyzethez kísértetiesen hasonló okok miatt.

Forrás: vice.com, Fotó: James Griffioen

Nem csak a magyarországi iskolákban akadhat gond az épülettel. Egy detroiti tanár írt levelet az iskolai körzet vezetőjének, amit a Huffington Post közölt.

hirdetés
hirdetés

A levélben Pam Namyslowski számos, számunkra is ismerős kritikát fogalmaz meg az épületek állapotával, a tanárok munkakörnyezetével és bérével kapcsolatban.

Kapcsolódó írásaink

Több iskola működését a szülők pénzelik

A szünet után két napig fáztak a győri iskolások

Gyakorlatilag omladozik az ország egyik legjobb gimnáziumának épülete

A tanár leírja, hogy számos körzeti iskolában gond van a vizesblokkokkal, tetőkkel, ablakokkal, nyílászárókkal.

Télen néha kabátban tanítanak, nyáron pedig elviselhetetlen a hőség és a páratartalom a termekben – folytatja. A portál fotókat is csatol egyes épületekről a levélhez, amit a helyi tanárok készítettek.

Az autógyártásáról ismert Detroitot a gazdasági válság vitte csődbe, rengeteg lakója hagyta el a vásrost. A fenti képen egy elhagyott iskola látható.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X