Még kedden is fáztak a diákok a győri iskolában

Nem csak Szegeden, Győrben is fagyoskodtak a diákok a téli szünetben kihűlt iskolában – legalábbis erről ír egy helyi lap.

 

Forrás: Shutterstock
hirdetés
hirdetés

A Kisalföld szerint a győri Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában annyira hideg volt hétfő reggel, hogy három óra után mindenkit hazaküldtek.

A lap arról ír, hogy még kedden sem sikerült átmelegednie az épületnek, a diákok kabátban ültek a termekben, sokan pedig engedély nélkül is inkább hazamentek.

A Kisalföld információ szerint az épületet ugyan az alapítványi iskola használja, ott korábban egy Klik-es fenntartású iskola is működött, az épület fenntartója pedig az önkormányzat.

Hétfőn egy szegedi iskolában is csak három órát tartottak meg, mert a téli szünetben annyira kihűlt a rossz szigetelésű épület, hogy a kazánok nem tudtak rövid idő alatt megfelelő hőmérsékletet előállítani.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X