Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megvan, mikor kezdődik a 2012/2013-as tanév

4
tanév
Forrás: hvg.hu

Az általános iskolákban 182, a közép- és szakiskolákban 181 tanítási nap lesz a 2012/2013-as tanévben – derült ki a Magyar Közlönyben megjelent miniszteri rendeletből. A tanév rendjét - részletesen - itt találjátok.

hirdetés
hirdetés

A tanév szeptember 3-án kezdődik, utoljára 2013. június 14-én kell iskolába menni. Az őszi szünet 2012. október 29-től november 4-ig, a téli szünet december 27-től 2013. január 2-ig, a tavaszi szünet pedig 2013. március 28-tól április 2-ig tart.

Az őszi érettségi vizsgákat október 12. és november 30. között tartják, míg a tavaszi érettségi szezon május 3-án, a nemzetiségi nyelvi vizsgákkal kezdődik, és június 28-ig tart.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (4)

Balogh Ágnes

Persze majd karácsonykor is megyünk suliba:P Istenem akkor inkább lenne úgy mint eddig mit kell mindig megbontani mindent -.-

Pelsőczi Ibolya

A gyerekeket érinti,legalább is nállam,de szerintem a téli szünetett elirták.

Surabaya

Milyen jó, hogy ez már nem érint!!! :D

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X