Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így dolgoznak a bérírók: virágzik a "leckebiznisz"

Néhány hirdetés az oldalról
Néhány hirdetés az oldalról
Forrás: girlfriendhire.com

„5 dollárért megírom a matekházidat”, „Angol és spanyol korrepetálást vállalok” – ilyen hirdetések olvashatók a tizenéves fiúk legújabb játszóterén, a Girlfriendhire.com oldalon. Leginkább egyetemista lányok remélnek egy kis plusz jövedelmet a szolgáltatástól – írja a Huffington Post.

hirdetés

Az oldalt – ahol egyébként „álbarátnőt” is felbérelhetnek a felhasználók – egy Cody Krecicki nevű egyetemista hozta létre. Az Edison State College hallgatója úgy gondolta, sokan értékelik majd a honlapot, amely segít összehozni a házi feladatot nyűgnek tekintő diákokat a képzettebb „magántanárokkal”, akik némi pénzért szívesen elkészítik a leckét. Hogyan dolgoznak a magyar bérírók? Összefoglalónkat itt olvashatjátok el.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X