szerző:
Eduline

Két vizsga között moziba mennétek? Mutatjuk, milyen filmeket néznek tömegek az észak-amerikai mozikban.

Megtartotta vezető helyét az észak-amerikai kasszasikerlista élén a Solo: Egy Star Wars-történet a hétvégén, de az előző külön álló Star Wars-sztorinál, a Zsivány Egyesnél azért jóval kevesebb nézőt vonzott a mozikba az első két hétvége eredményeit összevetve.

A Solo a hétvégén 29,3 millió dollárral (nyolcmilliárd forinttal) növelte bevételeit, ezzel május 24-i debütálása óta Észak-Amerikában 148,9 millió dolláros (41 milliárd forintos) jegyeladásnál tart. A két éve mozikba került Zsivány Egyes viszont azonos idő alatt már 286 millió dolláros (79 milliárd forintos) bevételt könyvelhetett el - írta a The Hollywood Reporter. A Solo globális jegyeladásai jelenleg meghaladják a 264 millió dollárt (72,8 milliárd forintot).

A hétvégi amerikai és kanadai jegyvásárlások alapján a kasszasikerlista második helyezettje a Deadpool 2. 23,3 millió dollárral (6,4 milliárd forinttal). A Ryan Reynolds főszereplésével forgatott, kifacsart szuperhősfilm észak-amerikai bevétele már 254,7 millió dollár (70 milliárd forint).

A toplista további helyezettjei: a Sodródás 11,2 millió dollárral (3 milliárd forinttal), a Bosszúállók: Végtelen háború 10,4 millió dollárral (2,8 milliárd forinttal) és a Könyvklub 6,8 millió dollárral (1,9 milliárd forinttal).

Így spórolhattok több száz forintot a vonatjegyekkel, ha ügyesen vásároltok

Szeretnétek minél olcsóbban megúszni a nyári utazgatásokat? Megmutatjuk, milyen vasúti kedvezményeket érdemes kihasználni. Jegykiadó automata: 5 százalék kedvezmény Öt százalékkal olcsóbban kaphatjátok meg, vagy vehetik át jegyeiteket ha jegykiadó automatánál vásároltok. A díjcsökkenés pedig nemcsak a teljes árú jegyekre vonatkozik, hanem a kedvezményesekre is. Az e-vonatjegy még olcsóbb Azon felül, hogy kényelmes, olcsóbb is.