Úgy érzed, hogy kell egy kis kikapcsolódás a nap végére, miután eleget készültél a szóbeli érettségire?  Tovább »

Lassan itt a nyári szünet, és a rengeteg szabadidő. Mutatunk egy kvízt, ami után biztosan kiválasztasz egy-két sorozatot, amit nézni fogsz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A hétvége kevésbé kedvez a túrának és piknikezésnek, így összegyűjtöttük neked, mivel tudsz kikapcsolódni a rossz időjárás ellenére is.  Tovább »

Ha te sem az a típus vagy, aki a könyvek felett görnyedve szívja magába a nyelvtant és a szókincset, akkor itt van három film, amely segít...  Tovább »

hirdetés

Ki ne emlékezne arra, mikor hangzott el a következő 5 mondat? Kedvenc filmes szállóigéinket gyűjtöttük össze! A tieitekre is kíváncsiak vagyunk.  Tovább »

Egyenjogúságot teremtene a denevérember-univerzumban Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője: először készítene önálló filmet Batgirl főszereplésével.  Tovább »

Te felismernéd a filmet a benne szereplő színészek neve alapján? Itt egy rövid teszt, amivel most megnézheted mire vagy képes, ha filmekről van szó!  Tovább »

Már majdnem 40 ezren látták Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas filmjét, a Testről és lélekről című alkotást.  Tovább »

Az elmúlt tíz év legjobb első hétvégi eredményét produkálta a Kincsem című magyar romantikus kalandfilm, amelyre a premier előtti vetítésekkel...  Tovább »

Vranik Roland Az állampolgár című filmje nyerte el a legjobb drámának járó díjat a kaliforniai San Joséban megrendezett 27. Cinequest filmfesztiválon.  Tovább »

Ezek a filmek aratták a legnagyobb sikert a hétvégén az amerikai mozikban: elsöprő győzelemmel nyitott az új King Kong-film, a Kong: Koponya-sziget...  Tovább »

A Mindenki nem pedagógusok elleni kiáltványnak készült - hangsúlyozta szerdán Budapesten Deák Kristóf, az Oscar-díjas rövidfilm rendezője, aki...  Tovább »

Amikor a válogatott nyer, akkor a győzelemnek szokás örülni, nem a szép játéknak.  Tovább »

Együtt énekelhettek az Oscar-díjas mindenki szereplőivel, a Bakáts téri általános iskola kórusával. Nem akárhol: egy moziban.  Tovább »

Három iskola közül választották ki az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilmben nagy szerepet játszó Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusát -...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X