Klasszikus filmekből állítottunk össze nektek egy gyors tesztet. Melyik évben jelentek meg ezek a filmek?  Tovább »

Egy-egy jó filmmel lazítanátok a ZH-időszakban? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Nézzük, melyek voltak a legnézettebb filmek a hétvégén az amerikai mozikban.  Tovább »

Jó filmekkel lazítanátok a ZH-szezonban? Mutatjuk, milyen filmeket néztek milliók az elmúlt napokban az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Vígjátékra vagy képregényfilmre vágytok?  Tovább »

790-990 forintos áron vásárolhattok mozijegyet október 26. és 29. között, a Cinema City Filmünnepen.  Tovább »

Megérkezett az őszi idő, itt az ideje a filmnézésnek! Mutatjuk, milyen filmekre váltottak a legtöbben jegyet az Egyesült Államokban a hétvégén.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén.  Tovább »

Mit érdemes megnézni ezen a héten a mozikban? Horrorfilmmel, filmdrámával vagy éppen egy thrillerrel lazítanátok két előadás vagy szeminárium között?  Tovább »

Milyen filmekre érdemes beülni a moziba, ha már most elfáradtatok a sok előadás és szeminárium miatt?  Tovább »

Csicskár Dávid Uchebnik című 18 perces alkotása is versenyez a legjobb rövidfilm díjáért a 41. montreali World Filmfesztiválon.  Tovább »

Használjátok ki a nyári szünet utolsó napjait, és menjetek moziba - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

Freund Ádám Földiek című rövidfilmjét is jelölte a diák Oscar-díjra (Student Academy Awards) az Amerikai Filmakadémia a külföldi film kategóriában.  Tovább »

Miként tanul szépírást egy jogász, hogy még "diákévei" alatt sikeres regényt írjon?  Tovább »

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X