Használjátok ki a nyári szünet utolsó napjait, és menjetek moziba - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

Freund Ádám Földiek című rövidfilmjét is jelölte a diák Oscar-díjra (Student Academy Awards) az Amerikai Filmakadémia a külföldi film kategóriában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miként tanul szépírást egy jogász, hogy még "diákévei" alatt sikeres regényt írjon?  Tovább »

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már teljes izgalomban vagytok a szerda esti felvételi ponthatárok miatt? Tereljétek el a gondolataitokat egy jó filmmel.  Tovább »

Már csak két és fél hét van hátra a ponthatárokig - ha nem valamelyik fesztiválon, hanem otthon töltitek a következő napokat, válasszatok a...  Tovább »

Úgy érzed, hogy kell egy kis kikapcsolódás a nap végére, miután eleget készültél a szóbeli érettségire?  Tovább »

Lassan itt a nyári szünet, és a rengeteg szabadidő. Mutatunk egy kvízt, ami után biztosan kiválasztasz egy-két sorozatot, amit nézni fogsz.  Tovább »

A hétvége kevésbé kedvez a túrának és piknikezésnek, így összegyűjtöttük neked, mivel tudsz kikapcsolódni a rossz időjárás ellenére is.  Tovább »

Ha te sem az a típus vagy, aki a könyvek felett görnyedve szívja magába a nyelvtant és a szókincset, akkor itt van három film, amely segít...  Tovább »

Ki ne emlékezne arra, mikor hangzott el a következő 5 mondat? Kedvenc filmes szállóigéinket gyűjtöttük össze! A tieitekre is kíváncsiak vagyunk.  Tovább »

Egyenjogúságot teremtene a denevérember-univerzumban Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője: először készítene önálló filmet Batgirl főszereplésével.  Tovább »

Te felismernéd a filmet a benne szereplő színészek neve alapján? Itt egy rövid teszt, amivel most megnézheted mire vagy képes, ha filmekről van szó!  Tovább »

Már majdnem 40 ezren látták Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas filmjét, a Testről és lélekről című alkotást.  Tovább »

Az elmúlt tíz év legjobb első hétvégi eredményét produkálta a Kincsem című magyar romantikus kalandfilm, amelyre a premier előtti vetítésekkel...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X