A szokásos heti filmajánlóval jelentkezünk - akik ezen a héten sok ZH-t írnak, ezért aludni sincs idejük, nemhogy filmeket nézni, most ne figyeljenek.  Tovább »

Hideg van, hol az eső, hol a hó esik, ráadásul vészesen közeledik a vizsgaidőszak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy-egy jó filmmel lazítanátok a ZH-időszakban? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Ismét mindenki találhat magának jó filmet, hiszen van magyar, amerikai, akció, mese és minden ami egy jó mozizáshoz kell.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jó filmekkel lazítanátok a ZH-szezonban? Mutatjuk, milyen filmeket néztek milliók az elmúlt napokban az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Vígjátékra vagy képregényfilmre vágytok?  Tovább »

Habár jó időt mondanak hétvégére, azoknak, akik nem terveznek szabadtéri programot, ajánlunk mást: filmeket.  Tovább »

790-990 forintos áron vásárolhattok mozijegyet október 26. és 29. között, a Cinema City Filmünnepen.  Tovább »

Megérkezett az őszi idő, itt az ideje a filmnézésnek! Mutatjuk, milyen filmekre váltottak a legtöbben jegyet az Egyesült Államokban a hétvégén.  Tovább »

Milyen filmekre érdemes mozijegyet venni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az amerikai mozikban hétvégén.  Tovább »

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén.  Tovább »

Mit érdemes megnézni ezen a héten a mozikban? Horrorfilmmel, filmdrámával vagy éppen egy thrillerrel lazítanátok két előadás vagy szeminárium között?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X