Ha szeretnétek néhány programot beiktatni a tanév vagy az őszi szemeszter kezdete előtt, a megfelelő helyen jártok: megmutatjuk, milyen filmeket...  Tovább »

Nincs is jobb annál, ha a nagy melegben egy hűvös moziteremben nézhetitek meg a legújabb filmeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

Már teljes izgalomban vagytok a szerda esti felvételi ponthatárok miatt? Tereljétek el a gondolataitokat egy jó filmmel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három film, ami egy kicsit másképpen mutatja be az oktatást.  Tovább »

Bemutatják Christopher Nolan legújabb filmjét, amiért már most teljesen odavannak a kritikusok.  Tovább »

Most kiderül, hogy mennyire vagytok filmrajongók, mert ez egy nagyon komoly filmes teszt. Vajon hány kérdésre tudjátok a választ?  Tovább »

Ezen a héten tombolni fog a kánikula, úgyhogy ha hűvösebb helyre vágytok, menjetek moziba. Ehhez ajánlunk ma népszerű filmeket.  Tovább »

Pár napra vége a strandidőnek, úgyhogy érdemes a napozás és az úszás helyett más programot keresni. Moziba mennétek? Van néhány ötletünk.  Tovább »

Már csak két és fél hét van hátra a ponthatárokig - ha nem valamelyik fesztiválon, hanem otthon töltitek a következő napokat, válasszatok a...  Tovább »

Látványos és izgalmas filmek pörögnek most a moziban, amiért megéri kimozdulni.  Tovább »

Már csak pár nap van hátra az egyetemi vizsgaidőszakból és az érettségi szezonból, ha pedig már letudtátok a vizsgákat, a moziba is behúzódhattok a...  Tovább »

A szerencsésebbek már letudták a nyári vizsgaidőszakot, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt pihenés.  Tovább »

Emlékeztek még az idei Oscar-gálára? Fel tudjátok idézni, hogy kik voltak a jelöltek? Tegyétek próbára a memóriátokat.  Tovább »

Ha a szóbeli érettségi vagy a következő vizsga előtt lazítanátok egy kicsit, menjetek moziba - van miből választani.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X