Milyen filmekre érdemes mozijegyet venni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az amerikai mozikban hétvégén.  Tovább »

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén.  Tovább »

Mit érdemes megnézni ezen a héten a mozikban? Horrorfilmmel, filmdrámával vagy éppen egy thrillerrel lazítanátok két előadás vagy szeminárium között?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Akcióvígjáték, horror, vígjáték és animációs film - többek között ilyen műfajok közül válogathattok, ha moziba mennétek a következő hetekben.  Tovább »

Több száz forintot is spórolhattok, ha jó napot választotok ki a mozizásra.  Tovább »

Milyen filmekre érdemes beülni a moziba, ha már most elfáradtatok a sok előadás és szeminárium miatt?  Tovább »

Ezekért a filmekért érdemes a hétvégén moziba menni: megjelent Stephen King legújabb horror adaptációja, amiről sokan azt mondják, hogy még a...  Tovább »

A nyár utolsó mozizása még belefér a holnapi sulikezdés előtt.  Tovább »

Használjátok ki a nyári szünet utolsó napjait, és menjetek moziba - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

Ha az időjárás és a tömeg miatt kihagyjátok a mai tűzijátékot, van egy ötletünk. A mozi tökéletes program lehet a hétvégére.  Tovább »

Ha szeretnétek néhány programot beiktatni a tanév vagy az őszi szemeszter kezdete előtt, a megfelelő helyen jártok: megmutatjuk, milyen filmeket...  Tovább »

Nincs is jobb annál, ha a nagy melegben egy hűvös moziteremben nézhetitek meg a legújabb filmeket.  Tovább »

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

Már teljes izgalomban vagytok a szerda esti felvételi ponthatárok miatt? Tereljétek el a gondolataitokat egy jó filmmel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X