Ma este nyitja meg kapuit a Mammut pláza új luxusmozija. Olcsó és kényelmes - minden, ami egy jó filmez kell.  Tovább »

Egyenjogúságot teremtene a denevérember-univerzumban Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője: először készítene önálló filmet Batgirl főszereplésével.  Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy egy koliszobában filmklub szülessen? Hogyan lehet meghívni az ország leghíresebb pornóproducerét egy filmklubos vetítésre?  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten?  Tovább »

hirdetés

Bár ismét pont a hétvégére romlik el az idő, azért nem kell a négy fal között gubbasztani.  Tovább »

A héten is lesznek régóta várt filmbemutatók a mozikban, ebből szedtünk össze nektek párat.  Tovább »

Az elmúlt tíz év legjobb első hétvégi eredményét produkálta a Kincsem című magyar romantikus kalandfilm, amelyre a premier előtti vetítésekkel...  Tovább »

Minden idők legjobb nyitóhétvégi eredményét produkálta 170 millió dollárra becsült bevétellel a családi filmek kategóriájában A szépség és a...  Tovább »

Vranik Roland Az állampolgár című filmje nyerte el a legjobb drámának járó díjat a kaliforniai San Joséban megrendezett 27. Cinequest filmfesztiválon.  Tovább »

Ezek a filmek aratták a legnagyobb sikert a hétvégén az amerikai mozikban: elsöprő győzelemmel nyitott az új King Kong-film, a Kong: Koponya-sziget...  Tovább »

Programajánló azoknak, akik szeretik a japán kultúrát: a japán művészi animációt akarja népszerűsíteni a Toldi Moziban március 16-án és 17-én...  Tovább »

Itt a vasárnap, úgyhogy lehet lazítani, filmet nézni, moziba menni. Ám még mielőtt elővennétek a pattogatott kukoricát, próbáljátok ki tesztünket.  Tovább »

Jövőre sem készül el minden idők legnagyobb kasszasikere, az Avatar folytatása.  Tovább »

Magyar filmeket szeretnétek nézni? Szemezgessetek a Magyar Filmhéten díjazott alkotások közül.  Tovább »

A mozinézők világszerte a Logan - Farkas című filmre voltak kíváncsiak a hétvégén: a film globálisan 237,8 millió dollárt (69 milliárd forintot)...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X