Már csak pár nap van hátra az egyetemi vizsgaidőszakból és az érettségi szezonból, ha pedig már letudtátok a vizsgákat, a moziba is behúzódhattok a...  Tovább »

A szerencsésebbek már letudták a nyári vizsgaidőszakot, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt pihenés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Emlékeztek még az idei Oscar-gálára? Fel tudjátok idézni, hogy kik voltak a jelöltek? Tegyétek próbára a memóriátokat.  Tovább »

Ha a szóbeli érettségi vagy a következő vizsga előtt lazítanátok egy kicsit, menjetek moziba - van miből választani.  Tovább »

hirdetés

Ki tudod találni a filmben szereplő karakterek neve alapján, hogy melyik filmre gondoltunk? Mennyit láttál belőlük?  Tovább »

Felismered ezeket a filmeket a filmplakátjuk egy részlete alapján? Teszteld magad, és nézd meg, a tíz kérdésből hányat tudsz megválaszolni.  Tovább »

Megint eljött a hétvége, most még az érettségizők is fújhatnak egyet.  Tovább »

Úgy érzed, hogy kell egy kis kikapcsolódás a nap végére, miután eleget készültél a szóbeli érettségire?  Tovább »

Közeleg a nyári szünet, amely sokak számára a maratoni filmezések időszaka.  Tovább »

Lassan itt a nyári szünet, és a rengeteg szabadidő. Mutatunk egy kvízt, ami után biztosan kiválasztasz egy-két sorozatot, amit nézni fogsz.  Tovább »

Valamikor a harmadik vizsga környékén mindenki elkezdi érezni a lazítás hiányát - ha szeretnétek egy-két órára elszakadni az egyetemi/főiskolai...  Tovább »

Lassan jönnek az első vizsgák, de a másfél hónapig tartó tanulás előtt/közben is kell lazítani, ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

A héten se hagyd ki a mozit, hiszen most is remek filmeket láthatsz. Összeszedtük nektek miket érdemes megnézni a hétvégén.  Tovább »

Ma este nyitja meg kapuit a Mammut pláza új luxusmozija. Olcsó és kényelmes - minden, ami egy jó filmez kell.  Tovább »

Egyenjogúságot teremtene a denevérember-univerzumban Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője: először készítene önálló filmet Batgirl főszereplésével.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X