Megvalósítanátok a saját projekteteket? Így kaphattok akár 500 ezer forint támogatást

Az ELTE Innovációs Központja idén is meghirdeti Innovatív Hallgatói Ötletpályázatot.

Forrás: Wikipedia

Az ösztöndíj célja a graduális és posztgraduális képzésen résztvevő ELTE-s hallgatók újító, saját ötletű projektjeinek elindítása anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával. 

hirdetés
hirdetés

A pályázat témáját illető tartalmi megkötés nincs, így az származhat bármely tudományterületrő, fontos szerepet játszik azonban az ötlet újszerűsége, innovativitása és piaci megvalósíthatósága. A pályázatok benyújthatók egyéni és csoportos formában, az ELTE-n aktív hallgató vezetésével. A legsikeresebb pályaművek várhatóan 50.000 – 500.000 Ft közötti díjazásban részesülhetnek.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 5. További tájékoztatás az Innovációs Központ munkatársaitól ezen az e-mail címen kérhető, a teljes pályázati felhívást itt találjátok, a pályázati útmutatót pedig itt olvashatjátok el.

Nyelvtanulás és kutatás? Újabb remek ösztöndíj, amire ti is pályázhattok

Jól beszéltek angolul, és szívesen kutatnátok a kedvenc témátokban külföldön? Ezt az ösztöndíjat nektek találták ki. Az Ír Nagykövetség „Bursary" Programjával művészeti, társadalmi, üzleti, építészeti és mérnöki témában alap-, mester- és doktori képzésen tanuló magyar diákok írországi nyári egyetemen vagy kutatóintézetben történő képzését, szakmai gyakorlatát támogatják. Kik pályázhatnak?

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás



hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X