Megvalósítanátok a saját projekteteket? Így kaphattok akár 500 ezer forint támogatást

Az ELTE Innovációs Központja idén is meghirdeti Innovatív Hallgatói Ötletpályázatot.

Forrás: Wikipedia

Az ösztöndíj célja a graduális és posztgraduális képzésen résztvevő ELTE-s hallgatók újító, saját ötletű projektjeinek elindítása anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával. 

hirdetés
hirdetés

A pályázat témáját illető tartalmi megkötés nincs, így az származhat bármely tudományterületrő, fontos szerepet játszik azonban az ötlet újszerűsége, innovativitása és piaci megvalósíthatósága. A pályázatok benyújthatók egyéni és csoportos formában, az ELTE-n aktív hallgató vezetésével. A legsikeresebb pályaművek várhatóan 50.000 – 500.000 Ft közötti díjazásban részesülhetnek.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 5. További tájékoztatás az Innovációs Központ munkatársaitól ezen az e-mail címen kérhető, a teljes pályázati felhívást itt találjátok, a pályázati útmutatót pedig itt olvashatjátok el.

Nyelvtanulás és kutatás? Újabb remek ösztöndíj, amire ti is pályázhattok

Jól beszéltek angolul, és szívesen kutatnátok a kedvenc témátokban külföldön? Ezt az ösztöndíjat nektek találták ki. Az Ír Nagykövetség „Bursary" Programjával művészeti, társadalmi, üzleti, építészeti és mérnöki témában alap-, mester- és doktori képzésen tanuló magyar diákok írországi nyári egyetemen vagy kutatóintézetben történő képzését, szakmai gyakorlatát támogatják. Kik pályázhatnak?

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X