Nyelvtanulás és kutatás? Újabb remek ösztöndíj, amire ti is pályázhattok

Jól beszéltek angolul, és szívesen kutatnátok a kedvenc témátokban külföldön? Ezt az ösztöndíjat nektek találták ki.

Forrás: Shutterstock

Az Ír Nagykövetség „Bursary" Programjával művészeti, társadalmi, üzleti, építészeti és mérnöki témában alap-, mester- és doktori képzésen tanuló magyar diákok írországi nyári egyetemen vagy kutatóintézetben történő képzését, szakmai gyakorlatát támogatják. 

hirdetés
hirdetés

Kik pályázhatnak?

Erre az ösztöndíjra egyetemi hallgatók, alap- vagy mesterdiplomával rendelkezők, PhD hallgatók jelentkezhetnek. A részvételhez kötelező a magas szintá angolnyelv-tudás.

Mit tartalmaz a támogatás?

Nyári egyetemi kurzusokat, szakmai gyakorlatot vagy az elkezdett kutatás költségeihez való hozzájárulást.

Pályázati határidő: 2018. február 19. További információkat az Ír Nagykövetségtől kaphattok: [email protected] vagy Twitter és Facebook @IrlEmbBudapest

Külföldön tanulnátok? Itt egy különleges ösztöndíj, amire pályázhattok

Különleges ösztöndíjra jelentkezhettek, ha ti is valamilyen magyar felsőoktatási intézményben tanultok, és szeretnétek alap- mester- és doktori szintű részképzésben külföldre menni. Meghirdették a Brunei állam ösztöndíjprogramja magyarországi felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára a 2018/2019-es tanévre. Mit tartalmaz ez az ösztöndíj? Az ösztöndíj tandíjmentességet, utazási támogatást, havi ösztöndíjat, kollégiumi elszállásolást és biztosítást fedez.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X