Nyelvtanulás és kutatás? Újabb remek ösztöndíj, amire ti is pályázhattok

Jól beszéltek angolul, és szívesen kutatnátok a kedvenc témátokban külföldön? Ezt az ösztöndíjat nektek találták ki.

Forrás: Shutterstock

Az Ír Nagykövetség „Bursary" Programjával művészeti, társadalmi, üzleti, építészeti és mérnöki témában alap-, mester- és doktori képzésen tanuló magyar diákok írországi nyári egyetemen vagy kutatóintézetben történő képzését, szakmai gyakorlatát támogatják. 

hirdetés
hirdetés

Kik pályázhatnak?

Erre az ösztöndíjra egyetemi hallgatók, alap- vagy mesterdiplomával rendelkezők, PhD hallgatók jelentkezhetnek. A részvételhez kötelező a magas szintá angolnyelv-tudás.

Mit tartalmaz a támogatás?

Nyári egyetemi kurzusokat, szakmai gyakorlatot vagy az elkezdett kutatás költségeihez való hozzájárulást.

Pályázati határidő: 2018. február 19. További információkat az Ír Nagykövetségtől kaphattok: [email protected] vagy Twitter és Facebook @IrlEmbBudapest

Külföldön tanulnátok? Itt egy különleges ösztöndíj, amire pályázhattok

Különleges ösztöndíjra jelentkezhettek, ha ti is valamilyen magyar felsőoktatási intézményben tanultok, és szeretnétek alap- mester- és doktori szintű részképzésben külföldre menni. Meghirdették a Brunei állam ösztöndíjprogramja magyarországi felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára a 2018/2019-es tanévre. Mit tartalmaz ez az ösztöndíj? Az ösztöndíj tandíjmentességet, utazási támogatást, havi ösztöndíjat, kollégiumi elszállásolást és biztosítást fedez.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X